lyssna_nu.png
رادیو علمی
خبرها

پایگاه هوایی حمیمیم سوریه در اختیار روسیه قرار می گیرد

بر اساس توافق انجام شده میان دو کشور روسیه و سوریه که امروز با امضای ولادیمیر پوتین نهایی شد، پایگاه هوایی حمیمیم در استان لاذقیه سوریه در اختیار نیروی هوایی روسیه قرار می گیرد.

معاهده تاریخی صلح کلمبیا امضا شد

رئیس‌جمهوری کلمبیا و رهبر شورشیان چپ‌گرای فارک با امضای توافق صلح رسما به جنگ ۵۲ ساله‌ای که بیش از ۲۶۰ هزار کشته برجای گذاشت، پایان دادند.

پوتین:

با اصلاحات می‌شد جلوی سقوط اتحاد شوروی را گرفت

رئیس‌جمهور روسیه خاطر نشان کرد، حزب کمونیست اتحاد شوروی سابق باید به جای آن که اجازه به سرنگونی شوروی بدهد این بلوک را تبدیل به یک نهاد دموکراتیک می کرد.

سخنگوی رسمی وزارت خارجه مصر: همه طرف‌ها بایستی به حاکمیت سوریه احترام بگذارند و مبارزه با تروریسم بهانه‌ای برای اجرای مانورهای سیاسی یا مهندسی مجدد نقشه جغرافیایی سیاسی به‌ویژه در شمال سوریه نباشد

پرهیز چند بانک ایرانی از معامله با قرارگاه خاتم‌الانبیا

روزنامه کیهان می‌نویسد برخی بانک‌های کشور در مسیر خودتحریمی افتاده‌ و در اجرای توافق FATF از راه‌اندازی کار اشخاص حقیقی و حقوقی تحریم شده طفره می‌روند.

جرمی کوبین: ناتو باید تعطیل شود

یک روزنامه نگار انگلیسی ویدئویی از رهبر فعلی حزب کارگر این کشور منتشر کرد که در آن وی خواهان تعطیل کردن ناتو و متوقف کردن فعالیت این ائتلاف نظامی شده است.

52144.jpg

تظاهرات ضد جنگ در ایتالیا برگزار شد

راهپیمایی صلح با عنوان 'غلبه بر بی تفاوتی ها به نام برادری و صلح ' امروز از شهر پروجا تا اسیسی در مرکز ایتالیا با حضور ده ها هزار نفر بویژه جوانان برگزار شد.

به گزارش ایرنا، این راهپیمایی بزرگ که هر سال برای ترویج صلح برگزار می شود با شعار نوشته 'غلبه بر بی تفاوتی' و بدون هیچ پرچم حزبی برگزار شد. رسانه های ایتالیایی از حضور 100 هزار نفر در آن خبر داده اند.

تظاهرکنندگان علیه جنگ و خشونت بویژه برای غلبه بر بی تفاوتی نهادها و آنهایی که فکر می کنند که رویدادهای جهان به انها ربطی ندارد، از 500 شهر ایتالیا وارد میدان شده و در راه پیمایی صلح پروجا - اسیسی شرکت کردند.

تظاهر کنندگان با حمل شعار نوشته درحمایت از صلح و علیه جنگ و در دست داشتن پرچم های صلح مسیر 24 کیلومتری از شهر پروجا تا اسیسی را برای حساس کردن افکار عمومی پیمودند.

درشعارنوشته ای به حمایت از پناهجویان خوانده می شود 'خارجی خوش آمدی'، 'صلح همبستگی برای فاجعه سایر ملت ها است، صلح استقبال از مردمی است که از فجایع فرار می کنند.'

پاپ فرانسیس نیز در پیامی اظهار داشت : جنگ همیشه نابود می کند و با آن همه چیز از دست داده می شود زیرا منجر به رنج وحشتناک بویژه میان ضعیف ترها می شود.

راهپیمایی صلح پروجا - اسیسی که توسط جنبش صلح طلب ایتالیا از سال 1961 میلادی شکل گرفته است همه ساله در حمایت از صلح و علیه تمام جنگ ها برگزار می شود.

IMG17580534-4.jpgرای مثبت پارلمان کاتالونیا به برگزاری رفراندوم استقلال در سپتامبر ۲۰۱۷  

پارلمان کاتالونیا به برگزاری رفراندوم استقلال در سپتامبر سال آتی میلادی رای مثبت داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، این رای مثبت در حالی داده شده که تنش میان کاتالونیا و دولت مرکزی اسپانیا بر سر استقلال این منطقه شمال شرقی کشور بالا گرفته است.

این رفراندوم دردسر جدیدی برای دولت ماریانو راخوی، نخست وزیر اسپانیا خواهد بود که حزب محافظه کار مردم آن مکررا به دنبال عدم برگزاری رفراندوم دیگر در کاتالونیا است چون این منطقه محل سکونت یک ششم جمعیت اسپانیاست.

بن بست دولت مادرید با جدایی طلبان کاتالونیا درست در زمانی رخ داده که سیاست‌های دولت برای تشکیل دولت به بن بست خورده و در تلاش ۱۰ ماهه هنوز دولت موقت روی کار است.

در اوت سال جاری میلادی، دولت مرکزی اسپانیا از دادگاه قانون اساسی خواست تا قطعنامه ژوئیه ۲۰۱۶ پارلمان کاتالونیا را در از سرگیری موضوع رفراندوم استقلال باطل اعلام کند. روز پنجشنبه نیز دادگاه قانون اساسی اسپانیا احتمال متهم کردن رییس پارلمان این منطقه را به دلیل پذیرش برگزاری رفراندوم در سپتامبر ۲۰۱۷ مطرح کرد.

کارلوس پوجدمون، رییس منطقه کاتالونیا روز چهارشنبه گفته بود که برای مذاکره درباره این رفراندوم آماده است اما با یا بدون تایید اسپانیا این رفراندوم برگزار می‌شود.

پوجدمون روز پنجشنبه در رای اعتماد پارلمان پیروز شد و امیدوار است که بتواند اقدامات بیشتری را برای تبلیغات استقلال انجام دهد.

حدود ۴۸ درصد از مردم کاتالونیا از جدایی این منطقه از اسپانیا در نظرسنجی ژوئیه حمایت کردند.

Theresa-May-2.jpg

نخست وزریر انگلستان:

نظامیان بریتانیایی نباید به حقوق بین‌الملل بشردوستانه توجه کنند

ترزا می نخست وزریر انگلستان خواستار پایان دادن انتقادهای حقوق بشری به نیروهای نظامی کشورش از سوی منتقدان شد.

به گزارش مهر به نقل از تایمز، «ترزا می» نخست وزیر انگلستان در بین مقامات نظامی کشورش گفت: ارتش انگلستان توان این را دارد که در میادین مختلف جنگی بدون توجه به حقوق بین المل بشردوستانه، هرگونه واکنش لازم را انجام داده و با خیال آسوده به کشورش بازگردد.

وی درادامه افزود: نیروهای نظامی بریتانیا در صورت وقوع جنگ قادر خواهند بود بدون کمترین نگرانی، حقوق بین الملل بشر دوستانه را نادیده گرفته و هرگونه تصمیم لازم را اتخاذ نمایند.

شایان ذکر است که نخست وزیر انگلستان این اظهارات را به دنبال هزاران انتقادی که از سوی ناظران حقوق بشر در کشورش به حضور نیروهای نظامی بریتانیا در کشور عراق و نادیده گرفتن حقوق بشر در خصوص مردم این کشور صورت گرفته است ایراد کرد.

ab50b02.jpg

بر اساس آخرین نظرسنجی‌ها؛

اعتماد فرانسوی‌ها به مقام‌های اجرایی به پایین‌ترین حد خود رسید

بر اساس جدیدترین نظرسنجی‌ها، اعتماد فرانسوی‌ها به رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر این کشور با کاهش یک درصدی به پایین‌ترین حد خود رسید.

به گزارش ایلنا به نقل از خبرگزاری فرانسه،‌ بر اساس نظرسنجی انجام شده توسط موسسه «هریسون اینتراکتیو»، اعتماد شهروندان فرانسه به «فرانسوا اولاند»، رئیس‌جمهوری و «مانوئل والس» نخست‌وزیر این کشور به عنوان زوج اجرایی با کاهش یک درصدی در ماه سپتامبر، به پایین‌ترین سطح خود رسید.

تنها ۱۸ درصد از افرادی که در این نظرسنجی شرکت کردند، اعلام کرده‌اند به اولاند اعتماد دارند که این میزان با سطح محبوبیت این مقام فرانسوی در ماه مارس برابری می‌کند. نخست‌وزیر این کشور نیز تنها موفق شده تا اعتماد ۲۲ درصد از فرانسوی‌ها را جلب کند که این میزان با ماه می برابر است. بر این اساس، ۸۱ درصد از فرانسوی‌ها به اولاند و ۷۷ درصد نیز به والس به واسطه نحوه مدیریت امور کشور اعتماد ندارند.

البته اولاند موفق شده تا حمایت ۶۳ درصد و والس ۵۶ درصد از طرفداران حزب سوسیالیست را جلب کند.

«الن ژوپه» نخست‌وزیر پیشین فرانسه موفق شده تا جایگاه خود را در صدر شخصیت‌های سیاسی (خارج از دولت) که فرانسوی‌ها به وی اعتماد دارند، با کسب ۴۶ درصد آرا حفظ کند که این میزان سه درصد افزایش یافته است.

«نیکلا سارکوزی» رئیس‌جمهوری پیشین نیز موفق شده تا ۲۴ درصد از آرا را کسب کند.

این نظرسنجی در تاریخ ۲۰ تا ۲۲ سپتامبر در میان حدود هزار و چهار نفر که بیش از ۱۸ سال سن داشتند، انجام گرفته است.

82244.jpg

وزیر دارایی کابینه در سایه اعلام کرد؛

حزب کارگر انگلیس درصدد مقابله با ریاضت اقتصادی و افزایش مداخله دولت در اقتصاد

'جان مک دونل' وزیر دارایی کابینه در سایه حزب کارگر روز دوشنبه در سخنانی در کنفرانس سالانه این حزب در لیورپول ضمن وعده افزایش حداقل دستمزدها، خواهان پایان بخشیدن به سیاست ریاضت اقتصادی و افزایش نقش 'مداخله گر ' دولت در اقتصاد آزاد و سرمایه داری این کشور شد.

به گزارش ایرنا: 'جان مک دونل' 67 ساله که از سیاستمداران چپ گرای حزب کارگر شناخته می شود، در جریان سخنرانی اش در کنفرانس سراسری این حزب گفت که این افزایش مداخله دولت همزمان با همکاری اش با بخش خصوصی صورت خواهد پذیرفت.

وی در جریان سخنرانی اش گفت که صورت پیروزی حزب کارگر در انتخابات عمومی 2020 میلادی و روی کار آمدن دولت کارگری، ضمن افزایش قابل توجه سرمایه گذاری دولتی در بخش های زیربنایی و حمایت از صنایع سنگین چون فولاد، علیه فساد و زدوبندهای اقتصادی مبارزه خواهد کرد.

وزیر دارایی کابینه در سایه در بخش دیگری از سخنانش بابیان اینکه حزب کارگر خواهان افزایش حداقل دستمزدها ( بیش از ده پوند در ساعت) است، گفت: درآمد افراد در انگلیس بایستی به نحوی باشد که بتوانند با آن زندگی مناسبی داشته باشند.

وی با اشاره به ضرورت اصلاح ساختار مالیاتی در انگلیس گفت: حزب کارگر خواهان دریافت مالیات است اما نه از طبقه محروم جامعه .

'جان مک دونل' با تاکید بر پایان دادن به سیاست ریاضت اقتصادی، تصریح کرد: مصمم به مبارزه برای کسب بهترین مذاکره و توافق در مذاکرات مربوط به خروج انگلیس از اتحادیه اروپا با بروکسل است.

وزیر کابینه در سایه حزب کارگر در همین راستا به تلاش انگلیس برای دسترسی به بازار واحد اروپایی بعد از برگزیت اشاره داشت و گفت: پذیرش آزادی نیروی کار یک مساله است اما این پذیرش بایستی همراه با حفاظت از حقوق کارگران باشد.

وی با تأکید بر لزوم یک 'رنسانس در بخش صنایع انگلیس ' بعد از برگزیت، وعده داد که در صورت حزب کارگر در انتخابات آتی این کشور، 250 میلیارد پوند در چارچوب یک بانک سرمایه گذاری ملی، در بخش های زیرساخت سرمایه گذاری خواهد شد .

کنفرانس سالانه حزب کارگر انگلیس با حضور اعضای این حزب از روز شنبه در شهر لیورپول شروع و تا روز چهارشنبه ادامه خواهد داشت.

نتیجه انتخابات رهبری حزب کارگر که منجر به پیروزی دوباره 'جرمی کوربین ' شد، روز شنبه در جریان این کنفرانس اعلام شد.

در این کنفرانس سیاست ها و طرح های حزب کارگر در حوزه های مختلف مجددا بررسی و در چارچوب یک برنامه کلان حزبی به تصویب خواهد رسید.

2120022-3.jpg

با شکست طراحان کودتا؛

«جرمی کوربین» باز هم رهبر حزب مخالف دولت شد

«جرمی کوربین» پس از پیروزی مجدد به عنوان رهبر حزب مخالف دولت، گفت: همه اعضای حزب و نیز نمایندگان پارلمان باید برای ایجاد تغییرات واقعی و مقابله با دولت محافظه کار با هم متحد شویم.

به گزارش مهر به نقل از رویترز، «جرمی کوربین» مجدداً به عنوان رهبر حزب کارگر انگلیس انتخاب شد.

بر این اساس، انتخاب مجدد کوربین به عنوان رهبر حزب مخالف دولت انگلستان، تلاش مخالفان برای انجام کودتا علیه وی را ناکام گذاشت.

به گزارش این خبرگزاری غربی، پیروزی مجدد وی با ۳۱۳,۲۰۹ رأی موافق در برابر ۱۹۳,۲۲۹ مخالف، تمامی برنامه ریزی های راست گرایان افراطی در این کشور و حتی بیرون از انگلیس که برنامه های «جرمی کوربین» را عامل عدم موفقیت او در این انتخابات می دانستند، را نقش بر آب کرد.

«جرمی کوربین» که دوباره به عنوان رهبر حزب چپ گرای کارگر و به عنوان یکی از مخالفان دولت این کشور انتخاب شده است؛ در اولین اظهارنظر خود پس از این پیروزی اعلام کرد: از همه نمایندگان پارلمان و همچنین تمامی اعضاء حزب کارگر می خواهم تا برای انجام اصلاحات واقعی و مقابله با محافظه کاران با هم متحد شوند.

وی ادامه داد: ممکن است در جریان تبلیغات انتخاباتی مان چیزی گفته باشیم که بعداً پشیمان شویم. اما باید به یاد داشته باشیم که همه ما دارای مشترکات بیشتری با یکدیگر در برابر مفترقات هستیم. لذاباید برای ایجاد تغییرات واقعی با هم متحد شویم.

لازم به ذکر است، نظرسنجی که پیشتر توسط «یوگاو» انجام شده بود، کوربین را با کسب ۶۲ درصد آراء از رقیب خود «اُوِن اسمیت» که ۳۸درصد آراء این نظرسنجی را کسب کرده پیشتاز اعلام کرده و پیروزی وی در انتخابات روز ۲۴ سپتامبر را از احتمال زیادی برخوردار دانسته بود.

گفتنی است، «جرمی کوربین» رهبر دوباره پیروز حزب کارگر انگلیس که مخالف سیاست‌های دولت این کشور است چند هفته گذشته و با نزدیک شدن به زمان انتخابات این حزب وعده داده بود تا تلاش خود را برای شکستن «حلقه جادوئی» دولت محافظه کار این کشور به کار ببندد.

وی در سخنانی در میان حامیان خود در شمال لندن اعلام کرده بود: من برای میلیون ها نفر تصمیم گیری خواهم کرد نه برای میلیونرها.

82239646.jpg

کوربین رهبر حزب کارگر خواستار تغییر در سیاست خارجی انگلیس شد

«جرمی کوربین» رهبر حزب کارگر روز پنجشنبه در سخنانی، بار دیگر با اشتباه خواندن دخالت نظامی انگلیس در عراق در ۲۰۰۳ میلادی، خواستار تغییر در سیاست خارجی کشورش بر مبنای صلح، دمکراسی، حقوق بشر و عدالت شد.

به گزارش ایرنا، جرمی کوربین در یک برنامه مستند که توسط 'کن لوچ' کارگردان مشهور انگلیسی تهیه و امروز ( پنجشنبه ) پخش شد، گفت: «سیاست خارجی [انگلیس] بایستی تغییر کند. خیلی ساده است که احساسات میهن پرستانه مردم را تحریک کرد و بعد بگوییم که می خواهیم پسران و دختران تان را به مناطق خطرناک روانه کنیم. »

رهبر حزب کارگر با اشاره به مخالفت هایش با دخالت های نظامی انگلیس در دو جنگ 1991 و 2003 میلادی عراق، گفت: انگلیس در حالی در این جنگ ها مشارکت داشت که در دهه 1980 میلادی یک از فروشندگان عمده سلاح به رژیم صدام بود و در همان موقع نیز در پارلمان در مورد راهبرد فروش سلاح به این رژیم، بارها سؤال مطرح شد.

وی افزود: 'در آستانه شروع جنگ سال 2003 میلادی نیز من به همراه شماری از نمایندگان مجلس عوام با 'تونی بلر' در این خصوص جلسه داشتیم و او در پاسخ به این سؤال چرا می خواهیم وارد این جنگ شویم، دست هایش بر روی میز زد و گفت 'این کار را انجام می دهیم چون اقدام درستی است.' این حالی است که هیچ تحلیل دقیق و تشریح معتبری در این خصوص وجود نداشت. '

رهبر حزب کارگر اضافه کرد: جنگ عراق در سال 2003 میلادی علاوه بر اینکه منجر به کشته شدن شماری از نیروهای انگلیسی و آمریکایی و افراد نظامی و غیرنظامی عراقی شد، زمینه ساز جنگ های بعدی در منطقه گردید.

وی با اشاره به گزارش کمیته موسوم به چیلکات در مورد جنگ عراق در سال 2003 میلادی گفت: با توجه به تجربیات یادشده بایستی در رهیافت سیاست خارجی انگلیس تغییر صورت گیرد.

رهبر حزب کارگر افزود: «من می خواهم که شاهد سیاست خارجی مبتنی بر صلح، دمکراسی، حقوق بشر و عدالت باشم.»

کوربین ادامه داد: « درصورت انتخاب شدن به مقام نخست وزیری، وزارتخانه صلح و خلع سلاح ایجاد خواهم کرد که کارش استقرار صلح و اعمال پیمان منع گسترش سلاح در سراسر دنیا باشد؛ به جای اینکه وانمود کنیم که برای حل مشکلات بایستی تجدید سلاح کنیم.»

وی در این برنامه همچنین به بحران آوارگان و مهاجرت در سراسر جهان اشاره کرد و گفت: بحران کنونی آوارگان و مهاجران که دارای ریشه های متفاوتی از جمله جنگ، مسایل زیستی محیطی و حقوق بشری است، یکی از بزرگترین بحران های است که تاکنون در تاریخ ثبت شده است.

کوربین گفت: حل بحران آوارگان سوری نیز نیازمند یک راه حل سیاسی برای بحران سوریه از طریق آتش بس فوری در این کشور و شروع گفت وگوهای سیاسی است.

وی افزود: 'ما باید این مساله را درک کنیم که بحران های انسانی نیازمند پاسخ بشردوستانه هستند و شما قادر به حل این مساله از طریق ایجاد دیوار و کشیدن فنس و استفاده از گاز اشک آور و زور نیستید. شما تنها از طریق یک رهیافت انساندوستانه قادر به حل این مساله هستید. '

رهبر حزب کارگر همچنین در برنامه در پاسخ به سئوال مطرح شده در مورد برگزیت، بار دیگر تصریح کرد که او خواهان ادامه حضور انگلیس در اتحادیه اروپای اصلاح شده است که این اصلاحات بایستی در خصوص حفاظت از حقوق کارگران و مصرف کنندگان و نیز حفاظت از محیط زیست باشد.

وی با اشاره به اهمیت رابطه خوب انگلیس با اعضای اتحادیه اروپا گفت که خواهان ادامه دسترسی کشورش به بازار واحد اروپایی است.

جرمی کوربین همچنین با توجه به رای مردم انگلیس به برگزیت در همه پرسی 23 ژؤئن، خواستار استفاده از 'مدل نروژی ' برای ادامه همکاری با اتحادیه اروپا شد.

وی گفت: کشور نروژ به رغم اینکه عضو اتحادیه اروپا نیست اما رابطه بسیار نزدیکی با این اتحادیه دارد .

جرمی کوربین در حالی این اظهارات را بیان داشت که رقابت برای انتخابات رهبری حزب کارگر روز پنجشنبه به پایان رسید و قرار است نتیجه این انتخابات روز شنبه در شهر لیورپول اعلام شود.

بر اساس آخرین نظرسنجی های به عمل آمده، کوربین شانس زیادی برای پیروز شدن در این انتخابات دارد.

با این حال منتقدین وی، انتخاب مجدد کوربین به عنوان رهبری حزب کارگر را زمینه ساز شکست این حزب در انتخابات عمومی سال 2020 می دانند.

'دیوید' میلیبند، وزیر خارجه پیشین انگلیس روز پنجشنبه در یادداشتی که در مجله 'نیو استیتسمن' منتشر شد نوشت: مشکل جرمی کوربین این نیست که راهبرد او مورد پسند نیست بلکه این راهبرد سبب می شود که حزب کارگر در انتخابات آتی رای نیاورد.

وی ضمن انتقاد از سیاست های داخلی و خارجی کوربین افزود: اظهارات کوربین جور در نمی آیند. مردم احمق نیستند و به حزب کارگر در انتخابات 2020 میلادی رای نمی دهند.

براساس نظرسنجی و برآوردهای صورت گرفته پیروزی جرمی کوربین در انتخابات رهبری حزب کارگر که قرار است نتیجه آن در 24 سپتامبر ( سوم مهرماه) اعلام شود، تقریبا قطعی است.

افراد واجد شرایط در حزب کارگر که شمار آنها به 640 هزار نفر می رسد، تا 21 سپتامبر ( 31 شهریور ماه) فرصت داشتند که از بین دو نامزد یعنی جرمی کوربین و 'اسمیت اون'، یک نفر را انتخاب کنند.

نتیجه انتخابات رهبری حزب کارگر قرار است در 24 سپتامبر ( سوم مهرماه ) در اجلاس سرتاسری این حزب در شهر لیورپول اعلام شود.

بر اساس نتایج نظرسنجی اخیر موسسه 'یوگو' که به سفارش تایمز صورت گرفت و در همین روزنامه نیز منتشر شد، جرمی کوربین در انتخابات رهبری حزب کارگر 62 درصد آرا و تنها رقیبش 'اون اسمیت ' 38 درصد از آرا را به دست خواهند آورند.

جرمی کوربین در انتخابات رهبری حزب کارگر در سال گذشته میلادی توانسته بود، 59 درصد از آرا را به دست آورد.

انتخابات پیش از موعد رهبری حزب کارگر، به دنبال استعفای اکثر اعضای کابینه در سایه و رأی عدم اعتماد اکثر نمایندگان پارلمانی این حزب به جرمی کوربین صورت می گیرد.

کوربین از سوی نمایندگان پارلمانی شورشی حزب کارگر متهم به ناتوانی درارتباط گیری با رأی دهندگان در همه پرسی 23 ژوئن و در نتیجه نداشتن بخت پیروزی در انتخابات سراسر 2020 میلادی شده است.

وی همچنین از سوی آنها متهم شده که نتوانسته است نقش مؤثری در همه پرسی 23 ژوئن ( سوم تیرماه ) که منجر به برگزیت شد، ایفا کند.

جرمی کوربین اگرچه این ادعاها را رد کرده اما برای فرو نشاندن کامل موج مخالفت های درون حزبی نیازمند یک پیروزی قاطع در این انتخابات رهبری است.

کوربین در جریان انتخابات رقابت رهبری حزب کارگر در سپتامبر سال گذشته میلادی که در آن چهار نامزد شرکت داشتند، توانسته بود رهبری حزب را با کسب اکثریت آرا به دست گیرد؛ اتفاقی که تقریبا هیچ کس در انگلستان انتظارش را نداشت.

درصورت پیروزی قاطع مجدد کوربین در انتخابات رهبری حزب کارگر، وی با کسب مشروعیت قوی ناشی از انتخابات قادر خواهد بود، علاوه بر فرو نشاندن مخالفت های درون حزبی و انضباط بخشیدن به این حزب، به صورت قوی تر در برابر حزب محافظه کار که با آمدن 'ترزا می' تهاجمی تر شده است، ظاهر شده و نظراتش خصوصا نظرات چپ گرایانه اش در زمینه های اقتصادی و اجتماعی پیش برد.

0195603400-3.jpg

حزب سوسیال دمکرات آلمان در انتخابات ایالت برلین پیروز شد

انتخابات پارلمانی که روز یکشنبه در ایالت برلین آغاز شده بود به پایان رسید. حزب سوسیال دمکرات آلمان، حزب دمکرات مسیحی ، سبزها و حزب چپ‌های آلمان چهار حزب برتر این انتخابات بودند.

بر مبنای اولین نتایج انتخابات ایالتی که صبح روز یکشنبه (۲۸ شهریور / ۱۸ سپتامبر) در ایالت برلین آغاز شده و ساعت شش بعدازظهر همین روز به پایان رسید، حزب سوسیال دمکرات آلمان با ۲۲ درصد آرا به پیروزی رسید.

بنا بر آخرین شماره آرا که توسط شبکه اول تلویزیون سراسری آلمان (ARD) انجام شده، نتیجه انتخابات به شرح زیر است:

حزب سوسیال دمکرات آلمان ۲۲٪، حزب دمکرات مسیحی ۹/ ۱۷، حزب سبزها ۴/ ۱۵ ٪، حزب چپ‌ها ۶/ ۱۵ ٪، حزب "آلترناتیو برای آلمان" ۶/ ۱۳ ٪ و حزب دمکرات‌های آزاد ۶/ ۶ درصد آرا را به دست آورده‌اند. حزب "دزدان دریایی" موفق به ورود به پارلمان ایالت برلین نشد.

موسسه اینفراتست با اعلام این نتایج اعلام کرده است که به این ترتیب امکان ائتلاف فقط احزاب سوسیال دمکرات و دمکرات مسیحی آلمان در ایالت برلین وجود ندارد.

حزب راست‌گرای "آلترناتیو برای آلمان" که در انتخابات ایالت مکلنبورگ فورپومرن که دوهفته پیش برگزار شد، دومین حزب پرقدرت این ایالت شده بود، در این انتخابات ۱۱ درصد آرا را به دست آورد.

به این ترتیب احزاب سوسیال دمکرات و دمکرات مسیحی آلمان در انتخابات ایالت برلین آرای بسیاری را به نسبت انتخابات پیشین از دست داده‌اند.

حزب سبزهای آلمان امیدوار است که اکنون ائتلافی با حضور این حزب، حزب سوسیال دمکرات و حزب چپ‌های آلمان قدرت را در برلین به دست گیرد. زیمونه پتر، رئیس حزب سبزهای آلمان با ابراز خشنودی از نتیجه انتخابات برای حزب‌اش اظهار امیدواری کرد که میشائل مولر، شهردار شهر برلین به قولش در باره ائتلاف وفادار بماند.

مذاکرات برای تشکیل پارلمان ایالتی جدید برلین در روزهای آینده از سوی حزب سوسیال دمکرات با احزاب دیگر انجام خواهد شد.

رادیوآلمان

55378-2.jpgتظاهرات مردم آلمان علیه پيمان “ترنس آتلانتيک “

مردم آلمان در اعتراض به پیمان تجارت آزاد اتحادیه اروپا و آمریکا تظاهرات کردند.

مردم آلمان، امروز شنبه در اعتراض به پیمان تجارت آزاد ترنس آتلانتیک (تجارت آزاد اتحادیه اروپا و آمریکا) و همزمان با مذاکرات میان آمریکا و اتحادیه اروپا در شهرای هانوفر، برلین؛ هامبورک؛ کلن تظاهرات کردند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه: سی سازمان غیر دولتی، حزب سیاسی و اتحادیه کارگری سازمان دهندگان برگزاری این تظاهرات هستند.

آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، همچنان از پیمان تجارت آزاد ترنس آتلانتیک که حتی در دولت وی نیز با انتقاد رو به روست، حمایت می کند.

methode_times_prod_web_bin_17839e36-7c4a-11e6-a967-d76ae2cbdd22-2.jpgوزیر دفاع بریتانیا:

لندن، تشکیل ارتش اروپایی را وتو می‌کند

مقام‌های لندن اعلام کردند که بریتانیا تا زمانی که در اتحادیه اروپا است، طرح‌ها در رابطه با تشکیل ارتش اروپایی را وتو خواهد کرد.

به گزارش ایلنا به نقل از تایمز،‌ «مایکل فالون»، وزیر دفاع بریتانیا گفت که این کشور هر گونه لایحه‌ای برای تشکیل ارتش اروپایی تا زمانی که عضو این اتحادیه است را وتو خواهد کرد.

این اظهارنظر‌ها در حالی عنوان شد که آلمان و فرانسه جدول زمانی‌ برای ایجاد «نیروی نظامی مشترک» که با قابلیت‌های ناتو برابری می‌کند،‌ اعلام کرده‌اند.

بر اساس سندی که روز گذشته توسط رهبران اروپایی در «براتیسلاوا» ارائه شد،‌ کمیسیون اروپایی طرح‌های خود را برای تشکیل ارتش نظامی مشترک و با هدف توافق در ماه ژوئن سال آینده مطرح است. البته بریتانیا به این نشست دعوت نشده بود.

lauri.jpg

دادگاه لندن به استرداد هکر بریتانیایی به آمریکا رای داد

پدر این هکر نیز با اشاره به مشکلات روانی پسرش به حکم دادگاه اعتراض کرده و گفت: «به عقیده من منصفانه و عادلانه نیست که پسری را که ناراحتی روانی دارد از حمایت خانواده‌اش محروم کنیم، فقط به این خاطر که رضایت آمریکایی‌ها را که به نظر من می‌خواهند از وی انتقام بگیرند، جلب کنیم.»

به گزارش ایلنا به نقل از یورو نیوز، «لوری لاو» متهم به نفوذ در سیستم‌های رایانه‌ای دولت آمریکا است و مقام‌های واشنگتن خواهان محاکمه وی در این کشور هستند.

لوری لاو بعد از پایان جلسه دادگاه گفت: «از قاضی دادگاه تشکر می‌کنم که به ما فرصت درخواست تجدید نظر داد. معتقدم این به اجرای بهتر عدالت کمک می‌کند. متأسفانه من و خانواده‌ام مجبوریم شش ماه یا یک سال دیگر درگیر مسائل قضایی باشیم، اما این کاری است که باید بکنیم.»

از سوی دیگر، پدر این هکر نیز با اشاره به مشکلات روانی پسرش به حکم دادگاه اعتراض کرده و گفت: «به عقیده من منصفانه و عادلانه نیست که پسری را که ناراحتی روانی دارد از حمایت خانواده‌اش محروم کنیم، فقط به این خاطر که رضایت آمریکایی‌ها را که به نظر من می‌خواهند از وی انتقام بگیرند، جلب کنیم.»

هکر بریتانیایی در صورت استرداد به آمریکا به اتهام سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی، ارتش و چندین نهاد دیگر محاکمه و احتمالاً به حبس بلندمدت محکوم می‌شود.

82124651-4.jpg

گاردین گزارش داد؛

رد کردن دعوت حزب کارگر انگلیس برای «کوربین» دردسر ساز شد

اقدام رئیس حزب کارگر انگلیس در رد کردن دعوت حزب کارگر انگلیس برای بازدید از موزه هولوکاست موجب شده تا جرمی کوربین تحت انتقادت جدیدی قرار بگیرد.

به گزارش مهر به نقل از گاردین، حزب کارگر اسرائیل از رئیس حزب خواهر خوانده خود یعنی حزب کارگر انگلیس دعوت کرده بود تا از موزه هولوکاست بازدید کند اما جرمی کوربین این دعوت را رد کرده و فرد دیگری را به جای خود برای بازدید از موزه معرفی کرده است.

همین امر موجب شده تا کوربین که در هفته های اخیر با نوعی کودتا برای کنار رفتن از سمت ریاست حزب مواجه بود با انتقادات جدیدی مواجه شود. منابع حزب کارگر می گویند جرمی کوربین به دلیل گرفتاری شدید نمی تواند به اسرائیل برود و به همین خاطر «ایان مک نیکول» دبیر کل حزب کارگر را به جای خود در ماه نوامبر به این سفر خواهد فرستاد.

با این حال این مساله سبب شده است که بار دیگر جرمی کوربین هدف انتقادها درخصوص نحوه مدیریت یهود(صهیونیسم)ستیزی در درون حزب کارگر قرار گیرد.

«جان ریان» رئیس گروه دوستان اسرائیل حزب کارگر انگلیس در این رابطه گفت: من از اینکه جرمی کوربین دعوت همتای اسرائیلی اش را رد کرده است به شدت ناراحت شدم. کوربین با توجه به نگرانی های موجود در مورد دیدگاهش در خصوص راه حل دو دولت و اینکه وی گروه هایی همچون حماس را دوست خود نامیده است و همچنین اتهام های اخیر در خصوص یهودستیزی در حزب کارگر، بایستی این سفر را در اولویتش قرار می داد.

پس از آنکه «کن لیوینگستون» عضو ارشد حزب کارگر انگلیس و شهردار پیشین لندن، به دلیل اظهارات جنجالی درباره ارتباط هیتلر و صهیونیسم از عضویت حزب کارگر تعلیق شد، «اسحاق هرتزوگ» رهبر حزب کارگر رژیم اسرائیل در نامه ای به جرمی کوربین نوشت که از مصادیق اخیر یهودی (صهیونیسم) ستیزی در حزب کارگر متعجب و نگران شده است.

1841492.jpg

مجمع پارلمانی اروپا خواستار بازگشت روسیه است

گفتگوها بین روسیه و مجمع پارلمانی شورای اروپا به زودی کار خود را از سر می گیرد.

این موضوع در جریان دیدار سران شورای فدراسیون روسیه در استراسبورگ مطرح شد.

به گفته پدرو آگرامونتی رییس مجمع قرار است روز 14 سپتامبر در استراسبورگ این دیدار انجام شود.

دیدار مذکور فرصتی برای ادامه مباحثات و مناظرت در خصوص مناسبات پارلمان روسیه با مجمع پارلمان شورای اروپا خواهد بود. سال های 2014 و 2015 این مجمع به خاطر مواضع روسیه در قبال کریمه، قطعنامه ای را به تصویب رساند که طی آن هیات روسیه حق رای در جلسات را از دست داده و اجازه شرکت در امور سازمان های تصمیم گیرنده و مانیتور انتخابات را نداشت.

در ماه ژانویه 2016، هیات روس تصمیم گرفت اسناد لازم برای تایید اختیارات خود را برای مجمع ارسال نکند. علاوه بر این، مسکو حاضر نشد همکاری های خود را با استراسبورگ ادامه دهد.

الکسی موخین مدیر کل مرکز اطلاعات سیاسی و سیاست پرداز روس در گفتگو با رادیو اسپوتنیک تاکید کرد که مسکو و استراسبورگ امروز خواهان از سر گیری همکاری ها هستند.

وی در ادامه توضیح می دهد: «ما به دوره ای قدم گذاشته ایم که همه کار با احتیاط انجام می گیرد. روسیه مایل به بازگشت به مجمع پارلمانی اروپا است، اما این بازگشت باید با برخورداری از اختیارات کامل و حقوق سابق انجام بگیرد. مجمع پارلمانی اروپا نمی خواهد که روسیه از این ساختار خارج شود. موضوع فقط بر سر حق عضویت سالانه نیست. بلکه موضوع اصلی این است که روسیه عضویت داشته باشد. جریان مشابه آن جی هشت بود که روسیه از آن خارج شد و دلایل عجیب و غریبی برای آن عنوان شد. از همان زمان روسیه تلاشی برای احیای مواضع خود در جی هشت نکرد و کشورهای جی هفت هم هر شش ماه یک بار به طور مرتب بیانیه هایی بیرون می دهند و تمایل خود را به بازگشت به دوران جی 8 بیان می کنند. برای همه روشن است که بیرون رفتن روسیه از این ساختار باعث شد نفوذ سیاسی این گروه بر فرایند جهانی تغییر کند. اگر مجمع پارلمانی شورای اروپا نیز روسیه را از دست بدهد، آنوقت نفوذ سیاسی اش تغییر خواهد کرد. اعضای مجمع به خوبی این مساله را می فهمند».

با این حال به گفته همکاران اروپایی، تا امروز هیچ دستوری از خارج صادر نشده است که مبنی بر عدم همکای روسیه با مجمع باشد.

موخین در همین رابطه توضیح می دهد: «فعلا هیات روسیه در این مجمع هیچ کاری انجام نمی دهد. اگرچه، همه شواهد حاکی از این است که سیاستمداران اروپایی خواهان بازگشت روسیه هستند. اما چه زمانی این اتفاق رخ می دهد؟ ظاهرا، درست در لحظه ای این اتفاق رخ می دهد که واشنگتن تصمیم خود را اعلام کند و بگوید: بازی تحریم تمام است، حالا بازی دشمنی را ادامه می دهیم. من فکر می کنم که بالاخره، مجمع اروپا شرایط را تغییر خواهد داد و تصمیم درست را اتخاذ می کنند، آنوقت این جریانات احمقانه هم به پایان می رسد».

اسپوتنیک

2013716235912665734_20.jpg

انگلیس دومین فروشنده بزرگ تسلیحاتی جهان است

آمار رسمی دولت حاکی از آن است که انگلیس در حال حاضر دومین فروشنده بزرگ تسلیحاتی جهان است و اکثر تسلیحاتش درگیری‌های مرگبار در خاورمیانه را تشدید می‌کند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه ایندیپندنت، انگلیس از سال 2010 میلادی تاکنون به 39 کشور از 51 کشوری که در گزارش "خانه آزادی" تحت عنوان "آزادی در جهان" تاکید شده که نباید به آنها سلاح فروخت، تسلیحات فروخته است.

در همین بازه زمانی انگلیس به 22 کشور از 30 کشوری که در فهرست دیده‌بان حقوق بشر دولت لندن آمده نیز سلاح فروخته است.

به طور کلی دو سوم از تسلیحات انگلیس در این بازه زمانی به کشورهای خاورمیانه فروخته شده که بی‌ثباتی موجود در آن‌ها خطر تهدیدات تروریستی برای انگلیس و سراسر جهان را افزایش داده است.

در همین حال آمار تهیه شده توسط سازمان "تجارت و سرمایه‌گذاری انگلیس" نهاد دولتی که صادرات انگلیس به خارج از کشور را ارتقاء می‌دهد، حاکی از آن است که در 10 سال گذشته به طور میانگین انگلیس نسبت به روسیه، چین یا فرانسه تسلیحات بیشتری فروخته است. تنها آمریکا از انگلیس پیش‌تر است.

سازمان تجارت و سرمایه‌گذاری انگلیس در گزارشی که تابستان امسال منتشر شد با افتخار گفت: انگلیس یکی از موفق‌ترین صادرکنندگان دفاعی جهان است که در یک مبنای 10 ساله در رتبه دوم جهان قرار می‌گیرد و در این بازه زمانی صادر کننده دفاعی پیشرو اروپا بوه است.

وزرا که باید تمامی مجوزهای صادرات تسلیحاتی را امضا کنند، می‌گویند: سیستم کنونی بسیار قوی است و ما در گذشته مجوز صادرات تجهیزات دفاعی را باطل کرده‌ایم که به عنوان نمونه می‌توان به روسیه و اوکراین اشاره کرد.

دولت انگلیس همچنین درخواست‌ها برای توقف فروش تسلیحاتی به رژیم‌های سرکوب‌گر از جمله عربستان سعودی را نادیده گرفته است؛ عربستانی که هیات‌های سازمان ملل آن را به ارتکاب بالقوه جنایت‌های جنگی در عملیات نظامی‌اش در یمن علیه حوثی‌ها متهم کرده‌اند.

تحلیل مشترک صورت گرفته توسط روزنامه ایندیپندنت و کمپین ضد تجارت تسلیحاتی نشان می‌دهد که بین سال‌های 2010 تا 2015 میلادی مجوزهای فروش تسلیحاتی به ارزش 10 میلیارد پوند برای رژیم‌هایی که از سوی خانه آزادی به عنوان کشورهایی که نباید به آن تسلیحات فروخت، صادر شده است. این کشورها شامل چین، عمان، ترکمنستان و امارات هستند.

در همین حال تسلیحاتی به ارزش 9 / 7 میلیارد پوند به کشورهایی فروخته شده که در فهرست کشورهایی با وضعیت "بغرنج حقوق بشری" ثبت شده‌اند؛ کشورهایی که به گفته وزارت امور خارجه انگلیس دارای بدترین یا بالاترین تعداد نقض‌های حقوق بشر هستند، از جمله عربستان سعودی که بمب و موشک خریداری کرده، بحرین که مسلسل خریده و نیز دولت تل آویو که اجزای پهپاد و تجهیزات هدف گیری خریداری کرده است.

اندرو اسمیت، از کمپین ضد تجارت تسلیحاتی گفت: این آمار وحشتناک دورویی در سیاست خارجه انگلیس را نشان می‌دهد. دولت همیشه به ما می‌گوید که در راستای ارتقاء حقوق بشر و دموکراسی عمل می‌کند اما در حقیقت برخی از سرکوب‌گرترین کشورهای جهان را مجهز و حمایت می‌کند. تاثیر فروش‌های تسلیحاتی انگلیس در یمن کاملا مشخص و واضح است. این دولت‌ها تنها سلاح نمی‌خرند بلکه حمایت و مشروعیت سیاسی نیز خریداری می‌کنند. وقتی انگلیس ازاین کشورها نفع می‌برد چطور می‌خواهد علیه نقض حقوق بشر در آن‌ها عمل کند؟

وی افزود: در مناطق جنگی چیزی تحت عنوان کنترل تسلیحاتی و همچنین هیچ راهی برای پی بردن به اینکه از این تسلیحات چطور استفاده خواهد شد، وجود ندارد.

این در حالی است که یکی از سخنگویان دولت انگلیس اعلام کرد، رویکرد دولت در کنترل صادرات تسلیحاتی به اندازه کافی سفت و سخت و جدی است.

bigOriginal.jpg

شکست حزب حاکم آلمان در انتخابات ایالتی

نتایج اولیه حاکی از آن است که در انتخابات پارلمانی ایالت «مکلنبورگ ـ فورپومرن» آلمان، حزب راستگرای «آلترناتیو برای آلمان» با جهشی بزرگ، ۲۱ درصد آرا را از آن خود کرد و حزب سوسیال - دموکرات آلمان با کسب بیش از ۳۰ درصد آرا برنده‌ این انتخابات شد.

به گزارش ایلنا به نقل از دویچه وله، نتایج اولیه شمارش آرا نشان می‌دهد که همه‌ احزاب سنتی آلمان در انتخابات ایالت مکلنبورگ ـ فورپومرن آرای خود را کم یا زیاد از دست داده‌اند و فقط حزب راست‌گرای نسبتا تازه تأسیس آلترناتیو برای آلمان توانسته موفقیت چشمگیری به دست آورد.

حزب سوسیال دموکرات آلمان در انتخابات پارلمانی ایالت مکلنبورگ ـ فورپومرن آلمان در جایگاه نخست قرار گرفت. در نخستین شمارش آرا، این حزب ۳۰ و چهار دهم درصد را از آن خود کرده است. حزب سوسیال دموکرات آلمان از سال ۱۹۹۸ تا کنون، نیرومندترین حزب سیاسی در این ایالت است.

حزب پوپولیست و راستگرای آلترناتیو برای آلمان با کسب ۲۱ درصد آرا در جایگاه دوم قرار گرفت. این یک پیروزی چشمگیر برای پوپولیست‌های راست‌گرا در آلمان است. یک سال پیش از انتخابات سراسری در آلمان، روند موفقیت‌های این حزب همچنان ادامه دارد.

حزب دموکرات مسیحی با کسب ۱۹ و دو دهم درصد آرا در جایگاه سوم قرار گرفت که از نظر تاریخی یکی از ضعیف‌ترین نتایج این حزب در این ایالت است.

حزب چپ آلمان با ۱۲ و شش دهم درصد آرا در جایگاه چهارم قرار گرفت و نسبت به دور پیش حدود شش درصد از آرای خود را از دست داد.

حزب سبزهای آلمان حدود پنج درصد آرا را به دست آورده و تا پایان شمارش آرا باید منتظر باشد و ببیند می‌تواند مانع پنج درصدی برای ورود به پارلمان را پشت سر بگذارد یا نه.

احزاب لیبرال و راست ناسیونالیست به دلیل مانع پنج درصدی نتوانستند وارد پارلمان ایالتی شوند.

گمان می‌رود که احزاب سوسیال دموکرات و دموکرات مسیحی بتوانند به دولت ائتلافی خود در این ایالت ادامه دهند. اما اگر حزب سبزها موفق شود پنج درصد آرای کسب شده‌ خود را تثبیت کند و به پارلمان راه یابد، این امکان نیز وجود دارد که ائتلافی از سه حزب سوسیال دموکرات، چپ‌ها و سبزها زمام امور ایالتی را به دست گیرد.

139400-3.jpg

تظاهرات مردم آلمان در اعتراض به توافق ترکیه و اروپا درباره پناهجویان

صدها آلمانی با تظاهرات در برلین اعتراض خود را به توافق میان ترکیه و اتحادیه اروپا درباره پناهجویان اعلام کردند.

به گزارش تسنیم به نقل از پرس‌تی‌وی، صدها تن از مردم با برپایی تظاهرات در برلین ،پایتخت آلمان، توافق‌ میان ترکیه و اتحادیه اروپا را درباره پناهجویان محکوم کردند و آن را زمینه ساز استرداد جمعیِ پناهجویان دانستند.

نزدیک یک هزار نفر در این تظاهرات که روز جمعه (12 شهریور) در برلین برگزار شد، شرکت کردند و از دولت آلمان خواستند در زمینه پناهجویان اقدامات بیشتری انجام دهد.

به گزارش خبرگزاری های محلی، نیروهای پلیس آلمان برای متفرق کردن جماعت معترض، از گاز اشک آور استفاده کردند.

معترضان با انتقاد از توافق میان اتحادیه اروپا و ترکیه، از این اتحادیه خواستند از این توافق‌نامه صرف‌نظر کند.

بر مبنای توافق اخیر ترکیه و اتحادیه اروپا که ماه مارس 2016 امضا شد، آنکارا متعهد شده است پناهجویانی را که از دریای اژه وارد یونان شده‌اند، بپذیرد و اتحادیه اروپا نیز به ازای بازگرداندن هر یک از پناهجویان، یک پناهجوی سوری را که در حال حاضر در ترکیه به سر می برد، تحویل بگیرد.

گروه های حقوق بشر نیز با انتقاد از این توافق، آن را زمینه ساز اخراج گسترده آوارگان می خوانند.

اتحادیه اروپا همچنین در این توافق با کمک مالی به ترکیه، تسریع در روند مذاکرات درباره معافیت مسافران ترکیه از دریافت روادید و تسهیل روند عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا، موافقت کرد.

با امضای این توافقنامه، قرار شده است ترکیه برای میزبانی و ایجاد تسهیلات نگهداری پناهجویان، تا پایان 2018 سه میلیارد یورو از اتحادیه اروپا دریافت کند.

گزارشهای منتشر شده نشان می دهد، چند معترض به اتهام تلاش برای ورود به ساختمان وزارت کار این کشور بازداشت شدند.

جنبش چپ‌گرای بلاکوپی (Blockupy ) که در ماه مارس 2015 به خاطر اعتراضات علیه سیاست ریاضت طلبانه اقتصادی دولت در فرانکفورت شناخته شد، سازماندهی این تظاهرات را به عهده داشت.

سال گذشته میلادی، تقریبا 1.1 میلیون مهاجر و پناهجو از خاورمیانه، آفریقا و نقاط دیگر جهان در فرار از ناآرامی های مسلحانه و فقر به آلمان پناه آوردند که این امر نگرانی فزاینده ای را درباره نحوه همزیستی آنان در جامعه آلمان و بازار کار این کشور برانگیخت.

سخنگوی پلیس آلمان گفته است معترضان در منطقه اطراف خیابان مینیسترگارتِن که از وزارت کار و امور اجتماعی آلمان چندان دور نیست، در رویارویی با نیروی پلیس از سنگ، مواد آتش زا و گلوله های دودزا استفاده کردند.

خبری دیگر حاکی است در یونان نیز پناهجویان سوری با اجتماع در آتن، پایتخت این کشور، نارضایتی خود را نسبت به ساختار رسیدگی به امور پناهجویان از جمله فرآیندهای طولانی مدت آن، ابراز کردند.

hqdefault-7.jpg

درخواست فرانسه از کمیسیون اروپا برای توقف مذاکرات تجارت آزاد با آمریکا

فرانسه قصد دارد از کمیسیون اروپا درخواست کند تا مذاکرات مربوط به قرارداد تجارت آزاد ترانس آتلانتیک با آمریکا را متوقف کند.

درخواست فرانسه از کمیسیون اروپا برای توقف مذاکرات تجارت آزاد با آمریکا این مطلب را متیاس فکل، وزیر مشاور دولت فرانسه در امور تجارت خارجی در گفتگو با رادیو "ار ام سی" اعلام کرده است.

وی گفت: "قرارداد تجارت آزاد اتحادیه اروپا با آمریکا دیگر در فرانسه از حمایت سیاسی لازم برخوردار نیست و به این دلیل پاریس خواستار توقف مذاکرات مربوطه است".

فکل گفت که در پایان ماه سپتامبر به نمایندگی از فرانسه درخواست توقف این مذاکرات را در کمیسیون اروپا مطرح خواهد کرد.

مذاکرات در باره قرارداد تجارت آزاد بین اتحادیه اروپا و آمریکا موسوم به "پیمان تجاری و سرمایه گذاری ترانس آتلانتیک" (تی تی آی تی) از ماه ژوئیه سال 2013 انجام می شود و در صورت تحقق، باعث تشکیل بزرگ ترین منطقه تجارت آزاد در جهان با بازار مصرف 820 میلیون نفری خواهد شد.

women_like_men_onl_3010598b-large_transpJliwavx4coWFCaEkEsb3kvxIt-lGGWCWqwLa_RXJU8-2.jpg

بر اساس تحقیق روزنامه گاردین؛

مزد زنان در بریتانیا 18 درصد از مردان ارزانتر است

بر اساس تحقیق روزنامه گاردین زنان در بریتانیا « 18 درصد» کمتر از مردان هم پایه خود در یک محیط کاری حقوق دریافت می‌کنند.

به گزارش ایلنا به نقل از روزنامه گاردین چاپ لندن، زنان بریتانیای 18 درصد کمتر از مردان هم پایه خود در «یک محیط کاری» حقوق دریافت می‌کنند.

گاردین این اختلاف در دریافت حقوق بین زنان و مردان در یک محیط کاری را «دردسری بزرگ» برای نخست وزیر، جدیدِ زنِ این کشور دانست و افزود: نخست وزیر جدید بریتانیا، ترزا می در ابتدای روی کار آمدنش وعده داده بود که به نابرابری در محیط‌های کاری بین زنان و مردان پایان دهد، اما نتایج این تحقیق خلاف عملکرد نخست وزیری است که 3 ماه از روی کار آمدنش می‌گذرد.

گاردین در پایان گزارش تحقیقی خود تاکید کرده است که اگر نخست وزیر بریتانیا خواهان آن است که از حمایت زنان بریتانیایی برخوردار باشد، باید به اختلاف حقوقشان با مردها با «جدیت» رسیدگی کند.

Publications-of-German-me-008.jpg

روزنامه آلمانی 'دنیای آزاد':

برخی رسانه های آلمان بلندگوی آمریکا هستند

روزنامه آلمانی'دنیای آزاد' برخی رسانه های این کشور را بلندگوی تبلیغاتی آمریکا دانست که با ارائه تصویری منفی و مخدوش از روسیه، متناقض با رویکرد 'آنگلا مرکل' نسبت به مسکو عمل می کنند و منافع ملی برلین را نادیده می گیرند.

برگزاری 'اسپوتنیک' با درج این خبر به نقل از مقاله ای که روز شنبه (6 شهریور ماه/27 اوت) در تارنمای روزنامه آلمانی زبان Freie Welt (دنیای آزاد) منتشر شده است، افزود: 'تعدادی از روزنامه ها و شبکه های تلویزیونی آلمان نه تنها تصویری نادرست و مخدوش از روسیه ارائه می کنند بلکه بر صاحبان سرمایه و سیاستمداران آلمانی نیز در این خصوص فشار وارد میاورند. در واقع آنها با تبعیت از خط سیاسی واشنگتن به عنوان ماشین تبلیغاتی کاخ سفید عمل می کنند.'

اسپوتنیک همچنین به نقل از این مقاله اضافه کرد: 'این در حالی است که اظهارات رسانه ای 'آنگلا مرکل' صدراعظم آلمان و 'فرانک والتر اشتن مایر' (وزیر خارجه آلمان) درباره سیاست های 'ولادیمیر پوتین' (رئیس جمهوری روسیه) اغلب اوقات هوشیارانه و منطقی است اما برخی روزنامه ها و خبرگزاری های آلمانی اغلب آمادگی دارند که رویکردی تند در پیش بگیرند.در واقع، چنین رسانه هایی به جای اینکه منافع برلین را در نظر بگیرند، ماشین تبلیغاتی واشنگتن شده اند و منافع برلین را نادیده گرفته اند.'

ایرنا

2120022-(1).jpg

در آستانه انتخاب رهبر جدید حزب کارگر:

کوربین: برای میلیون‌ها نفر تصمیم گیری خواهم کرد نه برای میلیونرها

رهبر کنونی حزب کارگر انگلیس در آستانه انتخابات رهبری این حزب، از واجدان شرایط رأی خواست تا با انتخاب مجدد وی، او را برای شکستن «حلقه جادوئی» دولت یاری نمایند.

به گزارش مهر به نقل از اِسکای نیوز، رهبر کنونی حزب کارگر انگلیس که مخالف سیاست‌های دولت این کشور است، با نزدیک شدن به زمان انتخابات این حزب وعده داد تا تلاش خود را برای شکستن «حلقه جادوئی» دولت به کار ببندد.

«جرمی کوربین» رهبر کنونی حزب اپوزیسیون انگلیس در آستانه ارسال برگه های رأی برای واجدان شرایط، در سخنانی در میان حامیان خود در شمال لندن گفت: من برای میلیون ها نفر تصمیم گیری خواهم کرد نه برای میلیونرها.

رهبر کنونی حزب اپوزیسیون انگلیس ادامه داد: کارگران کارخانه‌ ها و مراکز کاری دیگر در تمام نقاط این کشور دارای ایده‌های گوناگونی درباره تغییر و تحول در اقتصاد هستند؛ اما چون کسی به حرف آن‌ ها گوش نمی‌ کند، نا امید شده‌ اند .

«جرمی کوربین» ضمن درخواست از واجدین شرکت در انتخابات برای انتخاب مجدد وی، در ادامه افزود: اصول دموکراسی باید در انگلیس پایه‌ گذاری شود.

لازم به ذکر است، قرار است امروز برگه‌های رأی با هدف انتخاب رهبر جدید حزب کارگر از طریق ایمیل برای واجدان شرایط ارسال گردد.

90926830-CorbnCND-opinion-large_transrXQPXGvM58CJoUBPwmOnP4AUi_eAXJmjTzXoJ-uDM54.jpg

رهبر اپوزیسیون انگلیس: ناتو باید تعطیل شود

یک روزنامه نگار انگلیسی ویدئویی از رهبر فعلی حزب کارگر این کشور منتشر کرد که در آن وی خواهان تعطیل کردن ناتو و متوقف کردن فعالیت این ائتلاف نظامی شده است.

به گزارش ایسنا، روزنامه دیلی تلگراف ویدئویی را از جرمی کوربین، رهبر حزب کارگر انگلیس منتشر کرد که در آن وی عنوان می‌کند: این ائتلاف نظامی موتوری برای تحویل نفت به شرکت‌های نفتی است، ناتو کار خود را متوقف کند، به خانه برود و از جلوی چشم‌ها دور شود.

به دنبال انتشار این ویدئو موجی از انتقادها از جرمی کوربین به راه افتاده است و این انتقادها همچنین بعد از آن شدت گرفته است که او در یک مصاحبه از پاسخ به این سوال که در صورت حمله روسیه به یک کشور هم‌پیمان ناتو از این کشور دفاع خواهد کرد؟ طفره رفت.

مقام‌های سابق و حال حاضر نظامی در انگلیس در واکنش به اظهارنظرهای کوربین گفتند که این اظهارات شدیدا زیانبار بوده و مردم نظرات او را منزجر کننده خواهند یافت.

آندرس فوگ راسموسن، دبیرکل سابق ناتو در واکنش به اظهارات کوربین گفت: اظهارات وی ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه را وسوسه می‌کند تا دست به تجاوزگری بزند. وی در ادامه اظهارات کوربین را با سخنان دونالد ترامپ، کاندیدای ریاست جمهوری حزب جمهوری خواه آمریکا مقایسه کرد.

در ویدئوی مذکور به تاریخ سپتامبر 2014 کوربین در حالی ظاهر می‌شود که می‌گوید سال 1990 باید زمانی می‌بود که ناتو در فروشگاهش را می بست دست از کار می‌کشید و از جلوی چشم‌ها دور می‌شد. چرا ما ناتو را متوقف نکرده و آن را تعطیل نمی‌کنیم.

وی افزود: ناتو یک موتور برای تحویل نفت به شرکت‌های نفتی و کشورهای بزرگ جهان است و هیچ تردیدی درباره آن نداشته باشید.

کوربین پنج شنبه شب در شهر بیرمنگام انگلیس در مناظره‌ای با این پرسش مواجه شد که آیا او به اصل دفاع دسته جمعی ناتو مبنی بر اینکه حمله به یک عضو حمله علیه همه اعضا است پایبند خواهد بود؟ وی از دادن تضمین ملموسی برای اینکه در صورت نخست وزیری انگلیس این کار را خواهد کرد خودداری کرد و به جای آن گفت من می‌خواهم جلوی درگیری‌های نظامی را از طریق تقویت روابط دموکراتیک بگیرم.

او در خصوص اینکه آیا به انگلیس اجازه خواهد داد به کمک یک کشور همپیمان ناتو برود؟ گفت: من نمی‌خواهم وارد جنگ شوم. کاری که من می‌خواهم انجام دهم رسیدن به جهانی است که ما در آن نیازی برای به جنگ نداشته باشیم و اصلا نیازی به جنگ وجود نداشته باشد چنین چیزی قابل وصول است.

با این حال راسموسن به دیلی تلگراف درباره اظهارات کوربین گفت: من بسیار نسبت به عدم تمایل او برای آنکه صریحا بگوید ناتو در صورت حمله به هر هم‌پیمانی از آن دفاع خواهد کرد نگران هستم. دلیل وجودی ناتو اعلام همبستگی در داخل این ائتلاف نظامی است.

وی افزود: کوربین همچون دونالد ترامپ در آمریکا نسبت به تعهد به دفاع از دوستان و همپیمانان تردید ایجاد می‌کند بنابراین اظهارات او ولادیمیر پوتین را تشویق به تجاوز کرده و ناتو و کل تمدن غربی را تضعیف می‌کند.

615857_460.jpg

اسکاتلندی ها در بازی با اسراییل پرچم فلسطین را بالا بردند

طرفداران تیم فوتبال " سلتیک " اسکاتلند در بازی این تیم مقابل تیم فوتبال " هاپوئل بئر شیوا " اسراییل ، به نشانه اعتراض به سیاست های تجاوزکارانه رژیم اسراییل و حمایت از فلسطین، پرچم فلسطین را در استادیوم محل برگزاری مسابقه بالا بردند.

به گزارش عصر ایران به نقل از سی ان ان در بازی روز چهارشنبه دو تیم فوتبال اسکاتلندی و اسراییلی در استادیوم "سلتیک پارک" در اسکتلند که در چارچوب مرحله " پلی اف " شرکت در مسابقات جام قهرمانی اروپا ( یوفا) برگزار می شد، هزاران نفر از طرفداران تیم اسکاتلندی به نشانه همبستگی با مردم فلسطین پرچم فلسطین را به دست گرفتند.

تیم سلتیک در نیمه نخست بازی با نتیجه 3 بر صفر از تیم اسراییلی پیش افتاد و در پایان 90 دقیقه این بازی با نتیجه 5 بر 2 این تیم را مغلوب کرد.

این اقدام طرفداران تیم سلتیک ممکن است منجر به جریمه تیم محبوب شان از سوی فدراسیون فوتبال اروپا شود.

699648_1-3.jpg

طرح محرمانه رئیس کمیسیون اروپا برای تبدیل اتحادیه اروپا به یک "ابر دولت"

نشریه انگلیسی اکسپرس از یک طرح محرمانه کمیسیون اتحادیه اروپا برای آن که به کشورهای عضو این اتحادیه چگونگی اداره کشورهایشان را دیکته کند، خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه اکسپرس، همانطور که پیش از این کمپین حمایت از خروج انگلیس از اتحادیه اروپا پیش بینی کرده بود به نظر می رسد ژان کلود یونکر، رئیس کمیسیون اروپا تلاش دارد با این طرح پنهانی اتحادیه اروپا را تبدیل به یک ابردولت کند.

طرح مذکور پیش از رای تاریخی انگلیسی ها به خروج از اتحادیه اروپا در ماه ژوئن در دستور کار قرار گرفته بود اما محرمانه باقی ماند تا رای دهندگان انگلیسی نسبت به آینده بلند مدت اتحادیه اروپا نگرانی بیشتری پیدا نکنند.

طرح های یونکر در قالب منشور حقوق اجتماعی ارائه شده‌اند اما هدف از این منشور این است که اتحادیه اروپا عملا مسائلی نظیر دستمزد و شرایط اشتغال را در سراسر اروپا دیکته کند.

اکنون که بریتانیا خود را برای ترک اتحادیه اروپا آماده می کند یونکر می خواهد انرژی مضاعفی را صرف پیشبرد این طرح کند که به طرح " رکن حقوق اجتماعی اروپا" شناخته شده است.

او مدعی شده که میخواهد به سیاستهای اتحادیه اروپا "بعد اجتماعی" ببخشد.

ماریان تایسن، به عنوان کمیسیونر مسئول امور اجتماعی، استخدام و کار در اتحادیه اروپا کسی است که قرار است این ابتکار عمل را به پیش ببرد و طی چند ماه گذشته در حال ارزیابی حمایتها از تغییرات احتمالی در داخل کشورهای عضو اتحادیه اروپا به ویژه نزد سازمان های غیردولتی، گروه های تجاری و اتحادیه های تجاری و کاری بوده است.

انگلیس یکی از مخالفان سرسخت هر گونه تلاش کمیسیون اروپا برای تعیین استاندارد برای قوانین کار در اتحادیه اروپا بوده است.

دولتهای متوالی در انگلیس استدلال کرده‌اند که اتحادیه اروپا اجازه ندارد به کشورهای عضو دیکته کند که چطور کشورهایشان را در زمینه رفاه اجتماعی اداره کنند.

2168134.jpg

نماینده پارلمان آلمان؛

مذاکرات پذیرش ترکیه در اتحادیه اروپا در شرایط کنونی بی معنی است

یکی از نمایندگان پارلمان آلمان امروز در سخنانی با انتقاد از مواضع کشورش در قبال ترکیه، ادامه مذاکرات برای پذیرش این کشور در اتحادیه اروپا در شراط کنونی را بی معنی توصیف کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر «دیتمار بارچ» (Dietmar Bartsch) نماینده پارلمان آلمان در این باره به خبرگزاری دویچه وله آلمان گفت: درست است که ما تحت فشار قرار داریم، ولی اگر به همین شکل ادامه دهیم، باعث گستاخ‌تر شدن اردوغان خواهد شد.

بارچ در ادامه افزود: آلمان در برابر مشکلات عدیده زنان و مردان کُرد سکوت اتخاذ کرده است، اما با این وجود اردوغان کماکان به انتقاد از ما ادامه می دهد.

نماینده پارلمان آلمان خواستار لغو مذاکره های پذیرش ترکیه در اتحادیه اروپا شد و گفت: این مذاکرات در شرایط کنونی اقدامی بی‌معنی است و همه می‌دانند که چشم‌انداز روشنی برای پذیرش این کشور وجود ندارد.

این در حالیست که «رجب طیب اردوغان»رئیس جمهور ترکیه دیروز در مصاحبه با نشریه فرانسوی لوموند اعلام کرده بود که در صورت برآورده نشدن خواسته های کشورش در مورد برداشته شدن مقررات مربوط به ویزای اروپا برای شهروندان ترک، توافق انجام شده بر سر پناهجویان عملی نخواهد شد.

گفتنی است، «مولود چاوش اغلو» نیز پیشتر در تاریخ ۳۱ جولای در مصاحبه با دیلی فرانکفورتر آلمان گفته بود در صورت برداشته نشدن قانون ویزا برای شهروندان ترکیه تا ماه اکتبر سال جاری، آنکارا می تواند از توافق انجام شده (بر سر پناهجویان) عقب کشیده و از آن سر باز زند.

corbyn_smith.jpg

مخالفت دادگاه عالی انگلیس با محدود کردن حق رأی اعضای جدید حزب کارگر

حکم دادگاه عالی انگلیس در روز دوشنبه علیه محدود کردن حق رأی اعضای جدید حزب کارگر در انتخابات رهبری این حزب، یک پیروزی بزرگ دیگر را برای جرمی کوربین رهبر حزب کارگر رقم زد.

به گزارش ایرنا، با حکم دادگاه عالی انگلیس انتظار می رود نزدیک به 130 هزار عضو جدید حزب کارگر که پیش از این با تصمیم کمیته اجرایی این حزب، از دادن رأی در انتخابات رهبری حزب کارگر محروم شده بودند، بتوانند در این انتخابات شرکت کنند.

کمیته اجرایی ملی حزب کارگر اخیر اعلام کرده بود که اعضای این حزب در صورتی که تا 12 جولای گذشته حداقل به مدت شش ماه حقوق عضویت نداده اند، از دادن رای در انتخابات رهبری حزب کارگر محروم خواهد بود مگر اینکه آنها بین 18 تا 20 جولای گذشته، یک 25 پوند اضافی پرداخت کرده باشند.

پنج عضو حزب کارگر که یکی از آنها زیر 18 سال سن دارد، علیه تصمیم کمیته اجرایی این حزب برای جلوگیری از دادن رأی کسانی که از 12 ژانویه به حزب کارگر پیوسته اند و پرداخت اضافی 25 پوند، به دادگاه عالی انگلیس شکایت کرده بودند.

'جان مک دانل' وزیر دارایی کابینه در سایه و از متحدان کلیدی جرمی کوربین روز دوشنبه در سخنانی از این حکم دادگاه به عنوان 'یک پیروزی بزرگ ' یاد کرد و از حزب کارگر خواست که به این حکم اعتراض نکند.

به گفته منابع انگلیسی، حزب کارگر تصمیم دارد علیه این حکم دادگاه انگلیس که به نفع جرمی کوربین در انتخابات رهبری این حزب خواهد بود، درخواست استیناف کند که انتظار می رود روز پنجشنبه آینده این درخواست در دادگاه مطرح شود.

رقابت رهبری در حزب کارگر برای انتخاب رهبر جدید این حزب از روز 20 جولای با مشخص شدن نامزدهای نهایی که شامل جرمی کوربین و نیز 'اسمیت اون' هستند، کلید خورده است.

براساس اعلام حزب کارگر درخصوص انتخابات رهبری این حزب، در 22 آگوست قرار است اوراق رأی گیری از طریق ایمیل و یا پست به اعضای این حزب فرستاده شود و تا 21 سپتامبر آینده اعضای یاد شده فرصت دارند که از بین دو نامزد یعنی جرمی کوربین و اسمیت اون، یک نفر را انتخاب کنند.

نتیجه انتخابات رهبری حزب کارگر قرار است در 24 سپتامبر در اجلاس سرتاسری این حزب در شهر لیورپول اعلام شود.

منابع حزب کارگر پیشتر اعلام کرده بودند که در آستانه انتخابات رهبری این حزب، تنها ظرف 48 ساعت 180 هزار نفر با پرداخت حداقل تعرفه (25 پوند) به عضویت حزب کارگر درآمده اند..

یک سخنگوی جرمی کوربین در این خصوص گفته بود این منطقی است که تصور کنیم، اعضاء جدید حزب کارگر از طرفداران جناح چپ و کوربین هستند.

مخالفان حزبی 'جرمی کوربین' پیشتر نیز برای جلوگیری از پیروزی او در انتخابات رهبری حزب کارگر، متوسل به دادگاه شده بودند.

«مایکل فوستر» نماینده پارلمانی پیشین حزب کارگر، اخیرا نحوه نامزدی «جرمی کوربین» در رقابت برای رهبری حزب کارگر را به دادگاه عالی انگلیس کشانده بود که این دادگاه علیه او و به نفع کوربین رأی داد.

درصورتی که دادگاه به نفع آقای فوستر رأی می داد، جرمی کوربین مجبور بود که برای شرکت در رقابت برای رهبری حزب کارگر حمایت 51 نماینده پارلمانی این حزب را کسب کند.

پیشتر کمیته اجرایی حزب کارگر تصمیم گرفته بود که به رغم مخالفت نمایندگان شورشی پارلمانی این حزب، نام کوربین را به صورت خودکار در فهرست رقابت برای رهبری حزب کارگر اضافه کند.

انتخابات پیش از موعد رهبری حزب کارگر، به دنبال استعفای اکثر اعضای کابینه در سایه و رأی عدم اعتماد اکثر نمایندگان پارلمانی این حزب به جرمی کوربین صورت می گیرد.

کوربین از سوی شماری از نمایندگان پارلمانی شورشی حزب کارگر متهم به ناتوانی در ارتباط گیری بارأی دهندگان و درنتیجه نداشتن بخت پیروزی در انتخابات سراسر شده است.

وی همچنین از سوی آنها متهم شده است که نتوانسته است نقش مؤثری در همه پرسی 23 ژوئن ( سوم تیرماه ) که منجر به برگزیت شد، ایفا کند.

در این میان جرمی کوربین، ضمن رد تمامی این ادعاها با توجه به حمایت گسترده اعضای حزب کارگر و خصوصاً اتحادیه های کارگری از او، از هم اکنون خود را فرد پیروز در این رقابت می داند.

جرمی کوربین که در سپتامبر گذشته به رهبری حزب کارگر انتخاب شد، برای فرونشاندن موج مخالفت های درون حزبی نیازمند یک پیروزی قاطع در این انتخابات رهبری است.

کوربین در جریان انتخابات رقابت رهبری حزب کارگر در سپتامبر سال گذشته که در آن چهار نامزد شرکت داشتند، توانست رهبری حزب را با کسب اکثریت آرا به دست گیرد؛ اتفاقی که تقریبا هیچ کس در انگلستان انتظارش را نداشت.

از میان 422 هزار رای داده شده در جریان انتخابات رهبری حزب کارگر در سال 2015 میلادی، جرمی کوربین توانست حدود 251 هزار رای و به عبارت دیگر حدود 59 درصد آراء را به دست آورد. 'اندی بورنهام'، 'ایوت کوپر' و 'لیز کندال' سه نامزد دیگر این حزب به ترتیب 19، 17 و 5 درصد آراء را به دست آوردند.

حزب کارگر انگلیس که 27 فوریه سال 1900 میلادی( 160 سال پیش) پایه گذاری شده است در حال حاضر دومین حزب بزرگ انگلیس و اصلی ترین حزب مخالف در مقابل دولت محافظه کار 'ترزا می ' شمرده می شود.

این حزب هم اکنون از 650 کرسی مجلس عوام، دارای 230 کرسی، از 798 کرسی مجلس اعیان دارای 209 کرسی و از 73 کرسی انگلیس در پارلمان اروپا، دارای 20 کرسی است .

حزب کارگر که دارای نفوذ زیادی در تشکیلات محلی ( شوراها) در انگلیس داراست ، توانسته است از 17 شهردار انتخابی در کل بریتانیا 13 شهرداری را در اختیار داشته باشد که شهرداری شهر لندن از آن جمله است.

article-1358161-05E4522A000005DC-128_468x286.jpg

تشدید بحران مسکن در انگلیس و کاهش مالکیت خانه در این کشور

نتایج بررسی یک موسسه مطالعات انگلیس که روز سه شنبه منتشر شده، حاکی از تشدید بحران مسکن و کاهش شدید مالکیت خانه در این کشور اروپایی غربی است.

به گزارش ایرنا، بررسی موسسه مطالعاتی 'رزولوشن فوندیشن' ( آر اف)، مؤید آن است که مالکیت خانه در انگلیس به پایین ترین حد در طی 30 سال گذشته رسیده است.

آمار این موسسه نشان می دهد در آوریل سال 2003 میلادی 72.4 درصد از خانوارها در انگلیس صاحب خانه بودند اما این رقم در فوریه سال 2016 میلادی به 57.9 درصد رسیده که مؤید یک کاهش 14.5 درصدی است.

براساس نتایج مطالعات این موسسه، این مشکل فقط مربوط به کلان شهر لندن نیست و در بسیاری از شهرها و نقاط پرجمعیت این کشور مشاهده می شود.

به گفته موسسه مطالعاتی' آر اف'، این امر که ناشی از افزایش سریع بهای مسکن در کنار محدود بودن رشد دستمزدها و عرضه ناکافی مسکن، در طی سال های اخیر بوده، موجب افزایش اجاره بها در انگلیس نیز شده است.

براساس آخرین آمارهای رسمی، میانگین بهای مسکن در کل بریتانیا ( شامل انگلیس ، ولز، اسکاتلند و ایرلندشمالی) 211هزار و 230 پوند بوده و که این رقم برای انگلیس به 227 هزار پوند می رسد.

گزارش دفتر آمار ملی انگلیس ( او ان اس) بیانگر آن است که میانگین بهای مسکن در لندن هم اینک به 472 هزار و 163 پوند می رسد که مؤید یک رشد سالانه 14درصدی است.

این در حالی است که رشد سالانه دستمزدها در بریتانیا زیر 2 درصد است که حتی از زمان بحران های مالی 2009 نیز کمتر است.

براساس گزارش های منتشر شده، کاهش میزان مالکیت در انگلیس طی چند سال گذشته از تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا سریع تر بوده است .

آمار منتشرشده توسط 'یورواستات' مؤید آن است که میانگین کاهش مالکیت خانه در اتحادیه اروپا طی پنج سال ( از سال 2009 تا 2014 میلادی) 7.3 درصد بوده و هم اینک 70.1 درصد از ساکنان این اتحادیه مالک خانه هستند.

1030193856-2.jpg

ژنرال بازنشسته فرانسوی:

ناتو در خدمت منافع واشنگتن است

به گفته یک ژنرال بازنشسته فرانسوی،‌ ناتو فقط از سیاست های واشنگتن پیروی می‌کند.

به گزارش ایلنا به نقل از اسپوتنیک،‌ ژنرال «ژان برنارد پیناتل»، فرمانده بازنشسته فرانسوی که اطلاعات فراوانی از روسیه و تاریخ این کشور دارد، گفت: «‌فرانسه باید با همکاری با روسیه، مشکلات تروریسم جهانی را مورد حل و فصل قرار داده و ناتو را در این حوزه رها کند. چرا که این سازمان فقط منافع واشنگتن را تبلیغ و پیگیری کرده و هیچ ارتباطی با اهداف و انگیزه‌های اروپا ندارند.»

وی در این رابطه افزود: «برای من ناتو،‌محصول جنگ سردی است که به طور عمده از سوی آمریکا حمایت شده است. چرا که این ائتلاف فقط در خدمت منافع آمریکا است.»

این ژنرال بازنشست فرانسوی همچنین گفت، اهداف سیاست‌های خارجی آمریکا در اواسط دهه ۹۰ و از سوی «زیبیگنیوف برژینسکی» مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا، واشنگتن را تشویق کرد که مانع تشکیل ائتلاف مشترک میان اروپا و روسیه شود چرا که چنین ائتلافی برای رهبری جهانی آمریکا خطرناک است.»

وی در ادامه گفت که سازمان پیمان آتلانتیک شمالی نقشی کلیدی‌ برای حمایت از این استراتژی ایفا کرده است. ناتو نیز باید در این فضا به عنوان ابزاری که سیاست‌گذاران آمریکایی برای نشان دادن روسیه به عنوان رقیب اروپا و حتی در مواردی یک مخالف بالقوه استفاده کرده‌اند، شناخته شود. آنچه در ادامه رخ داده، این است که منافعی که ناتو پس از جنگ سرد از آن حمایت و حفاظت می‌کند، با منافع فرانسه هم‌راستا نیست.

در حالی که پاریس شاهد افزایش شمار حملات تروریستی غیرقابل پیش‌بینی است،‌ فرانسه نیازمند همکاری با شرکایی است که تهدید‌های گروه‌های رادیکال را درک کرده و تجربه مواجهه با تروریسم را نیز داشته باشند. در چنین فضایی،‌ روسیه به طور مشخص کشوری است که فرانسه به همکاری با آن نیازمند است.

وی همچنین گفت: «روسیه بهترین شریک ما در مبارزه علیه تهدید‌های تروریستی است. امروز،‌ من بیش از هر وقت دیگری متقاعد شده‌ام که این موضوع حقیقت دارد حتی اگر همه با تفکرات من موافق نباشند.

ژنرال پیناتل،‌ همچنین بر این باور است که فرانسه نباید بخشی از هیچ ائتلاف نظامی چون ناتو باشد. از این منظر،‌ اتحادیه‌ها به رهبری آمریکا «اطلاعات غلطی در رابطه با تهدید‌ها از سوی روسیه انتشار داده و فضای جنگ سرد در اروپا را احیا کرده است. چنین سیاستی با اروپا و به خصوص فرانسه بیگانه است.»

این ژنرال بازنشسته همچنین اشاره کرد که «ناتو موضعی از خود نداشته»‌ و فقط از مواضع واشنگتن پیروی می‌کند.

b279ac77-93b1-432d-919b-74bb9e30040f.jpg

دولت فرانسه کمک های مالی خارجی به مساجد این کشور را ممنوع کرد

مانوئل والس نخست‌وزیر فرانسه روز جمعه 8 مرداد در پی حمله به کلیسایی در شمال فرانسه، خواهان تغییر روابط میان دولت و نهادهای اسلامی در این کشور شد.

دانشجو آنلاین: در پی حمله‌ی دو مهاجم هوادار داعش که به کشته شدن کشیش سالخوردة کلیسای سن اتین دو روواری انجامید، مانوئل والس، نخست‌وزیر فرانسه، در مصاحبه‌ای با روزنامة 'لوموند' اعلام کرد حمایت مالی خارجی از مساجد فرانسه باید به‌طور موقت قطع شود.

مانوئل والس تأکید کرد فرانسه به 'دگرگونی‌های اساسی' در مناسبات دولت و نهادهای اسلامی نیاز دارد. به گفتة او امامان جمعه مساجد فرانسه باید در این کشور آموزش ببینند. والس همچنین از برنامه‌ای که در وزارت کشور در این رابطه در حال تنظیم است، خبر داد.

دلیل بوبکر، پیشوای مسجد بزرگ پاریس نیز پس از حملة بنیادگرایان به کلیسای نورماندی خواهان 'ایجاد تغییرات مشخصی در روابط' میان دولت فرانسه و مراکز اسلامی شده بود.

نخست وزیر فرانسه در مصاحبه‌ با لوموند همچنین یادآوری کرد که مراکز اسلامی این کشور باید با ' جهان‌بینی‌های بنیادگرایانه' با مسئولیت بیشتری برخورد شوند. او گفت: فرانسه جای بنیادگرایان نیست

0e18114a-4cd8-41b4-8dec-e0eb26603e21.jpg

جرمی کوربین:

حزب کارگر انگلیس تبدیل به یک جریان اجتماعی شده است

جرمی کوربین رهبر چپ گرای حزب کارگر انگلیس روز شنبه در سخنانی با اشاره به افزایش سریع شمار اعضای این حزب در چند هفته اخیر، گفت حزبش در حال حاضر تبدیل به یک جریان اجتماعی شده که می تواند آن را در انتخابات پارلمانی سال 2020 میلادی به پیروزی برساند.

به گزارش ایرنا، وی در جمع فعالان حزب کارگر در شهر سالفورد گفت این جریان اجتماعی ایجاد شده کمک خواهد کرد که حزبش بتواند در انتخابات عمومی سال 2020 میلادی محافظه کاران را شکست داده و دولت کارگری تشکیل دهد.

کوربین که از زمان همه پرسی 23 ژوئن ( سوم تیرماه ) به شدت با فشارهای زیادی برای کناره گیری مواجه بوده است، گفت: ما یک جریان اجتماعی دربرگیرنده تمامی اقشار مردم در انگلیس هستیم که خواهان جهانی متفاوت و انجام کارهای خیلی متفاوت هستند و به همین دلیل ما تنها جریان پیروز در انتخابات آینده هستیم.

وی با اشاره به نارضایتی ها موجود از سیاست های محافظه کاران گفت: مردم خواهان تغییرات هستند و در این میان نقش پارلمان بسیار مهم است.

کوربین همچنین با محکوم کردن هر گونه سوءاستفاده و تهدیدات جنسیتی در حزب کارگر گفت که این حزب جایی برای این امور نیست.

کوربین اشاره به نامه اخیر نمایندگان پارلمانی زن حزب کارگر اشاره داشت که در آن ادعا شده بود او به اندازه کافی نتوانسته است با تهدیدات جنسیتی علیه زنان عضو حزب مقابله کند.

اظهارات جرمی کوربین در چارچوب کارزار تبلیغاتی اش برای انتخابات رهبری حزب کارگری که از هفته گذشته رسما شروع شد، صورت می گیرد.

رقابت رهبری در حزب کارگر برای انتخاب رهبر جدید این حزب از روز چهارشنبه گذشته ( 20 جولای) با مشخص شدن نامزدهای نهایی که شامل جرمی کوربین و نیز اسمیت اون هستند، کلید خورده است.

رهبر حزب کارگر روز پنجشنبه گذشته نیز در اولین روز از کارزار رسمی تبلیغاتی اش برای رقابت رهبری این حزب وعده داد که در صورت پیروزی در این رقابت و تشکیل دولت کارگری، با تبعیض در محیط های کار، بی عدالتی ، نابرابری و تعصب مبارزه کند.

براساس برنامه ریزی صورت گرفته تا روز چهارشنبه گذشته رسما نامزدهای رهبری حزب کارگر معرفی شدند و روند انتخابات در این حزب از روز پنجشنبه عملاً شروع شد.

در 22 آگوست قرار است اوراق رأی گیری از طریق ایمیل و یا پست به اعضای این حزب فرستاده شود و تا 21 سپتامبر آینده اعضای یادشده فرصت دارند که از بین دو نامزد یعنی جرمی کوربین و اسمیت اون، یک نفر را انتخاب کنند.

نتیجه انتخابات رهبری حزب کارگر قرار است در 24 سپتامبر در اجلاس سرتاسری این حزب در شهر لیورپول اعلام شود.

براساس گزارش های منتشر شده، کارزار تبلیغاتی کوربین در حالی در روز پنجشنبه شروع شد، که ظرف 48 ساعت، 183 هزار نفر با پرداخت حداقل تعرفه (25 پوند) به منظور شرکت در رأی گیری یادشده که مهلت آن تا روز چهارشنبه گذشته بود، به عضویت این حزب درآمدند که گفته می شود اکثریت آنها از حامیان جرمی کوربین بوده اند.

جرمی کوربین اگرچه با مخالفت اعضای کابینه در سایه و نیز رأی عدم اعتماد اکثریت نمایندگان پارلمانی حزب کارگر مواجه است اما رهبر این حزب از سوی تمامی اعضای آن انتخاب می شوند.

وی در جریان انتخابات رقابت رهبری حزب کارگر در سپتامبر سال گذشته که در آن چهار نامزد شرکت داشتند، توانست رهبری حزب را با کسب اکثریت آرا به دست گیرد؛ اتفاقی که تقریبا هیچ کس در انگلستان انتظارش را نداشت.

جرمی کوربین از زمان پیروزی اش در انتخابات رهبری حزب کارگر از سوی هم حزبی هایش ونیز محافظه کاران به بهانه های مختلف به شدت موردحمله و تخریب بوده است.

وی در حال حاضر از نمایندگان پارلمانی شورشی حزب کارگر متهم به ناتوانی درارتباط گیری بارأی دهندگان و درنتیجه نداشتن بخت پیروزی در انتخابات سراسری شده است.

کوربین همچنین از سوی آنها متهم شده که نتوانسته است نقش مؤثری در همه پرسی 23 ژوئن ( سوم تیرماه ) که منجر به برگزیت شد، ایفا کند.

در همین حال، 'لن مک کلوسکی ' رهبر اتحادیه بزرگ کارگری 'یونیت ' در مصاحبه با روزنامه گاردین که روز شنبه منتشر شد، گفت سرویس های امنیتی و اطلاعاتی انگلیس ممکن است پشت این جریان تخریبی علیه کوربین باشند.

وی گفت: دستگاه امنیتی داخلی انگلیس ' ام آی 5' احتمال دارد که این جریان تخریبی را علیه جرمی کوربین هدایت کند ضمن اینکه جاسوسان ( دستگاه اطلاعاتی و امنیتی) درگذشته توانسته اند که در میان اتحادیه های کارگری نفوذ کنند و به دلایلی حاضر به افشای اسناد طبقه بندی در این خصوص نیستند .

حزب کارگر انگلیس که 27 فوریه سال 1900 میلادی( 160 سال پیش) پایه گذاری شده است در حال حاضر دومین حزب بزرگ انگلیس و اصلی ترین حزب مخالف در مقابل دولت محافظه کار 'ترزا می ' شمرده می شود.

این حزب هم اکنون از 650 کرسی مجلس عوام، دارای 230 کرسی، از 798 کرسی مجلس اعیان دارای 209 کرسی و از 73 کرسی انگلیس در پارلمان اروپا، دارای 20 کرسی است .

حزب کارگر که دارای نفوذ زیادی در تشکیلات محلی ( شوراها) در انگلیس داراست ، توانسته است از 17 شهردار انتخابی در کل بریتانیا 13 شهرداری را در اختیار داشته باشد که شهرداری شهر لندن از آن جمله است.

file-92.jpg

در صورت تشکیل دولت کارگری توسط کوبین؛

جرمی کوربین وعده مبارزه با 'تبعیض در محیط های کار'، بی عدالتی و نابرابری داد

جرمی کوربین رهبر حزب کارگر روز پنجشنبه در اولین روز از کارزار رسمی تبلیغاتی اش برای رقابت رهبری این حزب وعده داد که درصورت پیروزی در این رقابت و تشکیل دولت کارگری، با تبعیض در محیط های کار، بی عدالتی ، نابرابری و تعصب مبارزه کند.

جرمی کوربین وعده مبارزه با 'تبعیض در محیط های کار'، بی عدالتی و نابرابری داد

به گزارش ایرنا، وی در سخنانی در جمع هوادارانش در لندن گفت: تبعیض در محیط های کار یکی از پنج مشکل جدی در قرن 21 بشمار می آید.

وی گفت: چهار مشکل دیگر قرن بیستم، نابرابری، بی عدالتی، تعصب ناشی از پیشداوری و نیز غفلت (نادیده گرفتن مردم) است که مبارزه با آنها از جمله اهدافم در صورت پیروزی در انتخابات رهبری حزب کارگر و دست یابی به مقام نخست وزیر انگلیس، هستند.

رقابت رهبری در حزب کارگر برای انتخاب رهبر جدید این حزب از روز چهارشنبه گذشته ( 20 جولای) با مشخص شدن نامزدهای نهایی که شامل جرمی کوربین و نیز اسمیت اون هستند، آغاز شد.

جرمی کوربین در جریان سخنرانی امروزش ( پنجشنبه ) وعده داد در صورت روی کار آمدن دولت کارگری در جریان انتخابات 2020 میلادی وشکست محافظه کاران ، تمامی کارفرمایانی که بالاتر از 21 کارمند دارند موظف خواهند شد که ضمن انتشار جزییات پرداخت حقوق به کارکنانشان ، شیوه ارتقای شغلی آنان و نیز ساعت دقیق کار، به برابری نیروها در محیط کار متعهد شوند.

وی همچنین در سخنانش گفت که در جریان انتخابات عمومی انگلیس ممکن است شماری از نمایندگان پارلمانی حزب کارگر با توجه به روند کاری آنها تغییر یابند.

براساس برنامه ریزی صورت گرفته تا روز چهارشنبه گذشته رسما نامزدهای رهبری حزب کارگر معرفی شدند و روند انتخابات در این حزب از روز پنجشنبه عملا شروع شد.

در 22 آگوست قرار است اوراق رأی گیری از طریق ایمیل و یا پست به اعضای این حزب فرستاده شود و تا 21 سپتامبر آینده اعضای یادشده فرصت دارند که از بین دو نامزد یعنی جرمی کوربین و اسمیت اون، یک نفر را انتخاب کنند.

نتیجه انتخابات رهبری حزب کارگر قرار است در 24 سپتامبر در اجلاس سرتاسری این حزب در شهر لیورپول اعلام شود.

براساس گزارش های منتشر شده، کارزار تبلیغاتی کوربین در حالی در روز پنجشنبه شروع شد، که ظرف 48 ساعت، 183 هزار نفر با پرداخت حداقل تعرفه (25 پوند) به منظور شرکت در رای گیری یاد شده که مهلت آن تا روز چهارشنبه گذشته بود، به عضویت این حزب در آمدند که گفته می شود اکثریت آنها از حامیان جرمی کوربین بوده اند.

جرمی کوربین اگرچه با مخالفت اعضای کابینه در سایه و نیز رای عدم اعتماد اکثریت نمایندگان پارلمانی حزب کارگر مواجه است اما رهبر این حزب از سوی تمامی اعضای آن انتخاب می شوند.

جرمی کوربین در جریان انتخابات رقابت رهبری حزب کارگر در سپتامبر سال گذشته که در آن چهار نامزد شرکت داشتند، توانست رهبری حزب را با کسب اکثریت آرا به دست گیرد؛ اتفاقی که تقریبا هیچ کس در انگلستان انتظارش را نداشت.

از میان 422 هزار رای داده شده در جریان انتخابات رهبری حزب کارگر در سال 2015 میلادی، جرمی کوربین توانست حدود 251 هزار رای و به عبارت دیگر حدود 59 درصد آراء را به دست آورد. 'اندی بورنهام'، 'ایوت کوپر' و 'لیز کندال' سه نامزد دیگر این حزب به ترتیب 19، 17 و 5 درصد آراء را به دست آوردند.

زمانی که کوربین در ژوئن سال 2015 میلادی نامزدی خود را برای رهبری حزب کارگر اعلام کرد، تقریبا کسی او را جدی نگرفت و کارشناسان سیاسی نیز شانس چندانی برای وی قائل نبودند.

جرمی کوربین از زمان پیروزی اش در انتخابات رهبری حزب کارگر از سوی هم حزبی هایش ونیز محافظه کاران به بهانه های مختلف بشدت مورد حمله و تخریب بوده است.

وی در حال حاضر از نمایندگان پارلمانی شورشی حزب کارگر متهم به ناتوانی در ارتباط گیری با رای دهندگان و در نتیجه نداشتن بخت پیروزی در انتخابات سراسری شده است.

کوربین همچنین از سوی آنها متهم شده که نتوانسته است نقش موثری در همه پرسی 23 ژوئن ( سوم تیرماه ) که منجر به برگزیت شد، ایفا کند.

1728093.jpg

برخورد زیردریایی اتمی بریتانیا با یک کشتی تجاری

زیردریایی اتمی بریتانیایی Ambush در جریان یک رزمایش در سواحل جبل الطارق با یک کشتی تجاری برخورد کرد.

به گزارش خبرگزاری "ریا نووستی"، در اطلاعیه وزارت دفاع بریتانیا ضمن اعلام این مطلب گفته می شود: بخش بیرونی زیردریایی صدمه دیده اما هیچگونه صدمه ای به بخش هسته ای ان وارد نشده و همچنین هیچکدام از خدمه آسیب ندیده اند".

تحقیقات در این باره آغاز شده است.

وزن زیردریایی اتمی بریتانیایی Ambush 7.4 هزار تن است. این زیردریایی به طول 97 متر به اژدرها و موشک های چند منظوره کروز "توماگاوک" مسلح است. مخارج ساخت زیردریایی Ambush برای برتانیا 1.1 میلیارد پوند بوده است.

bc04b49f-8168-420e-9592-28f795db0782.jpg

انگلیسی‌ها برای محاکمه بلر پول جمع می‌کنند

گروهی در انگلیس به نمایندگی از خانواده های سربازان کشته شده این کشور در جنگ عراق یک کمپین جذب کمک های مالی مردمی برای تامین سرمایه لازم ایجاد یک پرونده علیه مقامات سابق دولتی به دلیل ایفای نقش در این جنگ به راه انداخته‌اند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه واشنگتن پست، وبسایتی که برای جذب این کمکها راه انداخته شده از تونی بلر، نخست وزیر اسبق انگلیس به عنوان یکی از متهمان جنگ عراق نام برده اما در عین حال اظهار امیدواری کرده که بتواند پرونده‌های قضایی علیه "هر کدام" از مقامهای دولتی که ممکن است خلاف قانون یا فراتر از اختیاراتشان عمل کرده باشند به راه بیندازد.

کمپین مذکور تا کنون توانسته بیش از 40 هزار پوند(53000 دلار) سرمایه اجتماعی جذب کند. رهبری این کمپین به عهده راجر بیکن و رگ کیز، پدران دو تن از سربازان انگلیسی کشته شده در جنگ عراق است. این دو نفر می گویند که نماینده گروه موسوم به "کمپین خانواده‌های جنگ عراق‌" هستند که در حمایت از خانواده‌های 179 سرباز انگلیسی کشته شده در این جنگ اقدام می‌کند.

این اقدام برای تشکیل پرونده شکایت مدنی علیه تونی بلر و دیگر مقامات دولتی به اتهام ایفای نقش در جنگ عراق به دنبال انتشار گزارش کمیته تحقیقات جنگ عراق موسوم به کمیته چیلکات کلید زده شد.این تحقیقات مورد حمایت دولت انگلیس هفت سال ادامه یافت و گزارشی بالغ بر 2.6 میلیون کلمه را تولید کرد و یک بررسی که به طرز قابل توجهی جامع بود را درباره روند اتخاذ تصمیمها در انگلیس برای ورود به جنگ عراق در سال 2003 انجام داده است.

تونی بلر به دنبال انتشار این گزارش تحت فشارهای زیادی قرار گرفت. این گزارش حاکی از آن بوده که بلر پیش از آغاز جنگ عراق اطلاعات غلطی ارائه کرده بود. در یک یادداشت به تاریخ ژوئیه 2002 پیش از جنگ عراق بلر خطاب به جورج دبلیو. بوش رئیس جمهور سابق آمریکا می گوید: من هر چه که شود در کنار تو خواهم بود. بسیاری در تفسیر این پیام بلر گفته اند که او از جنگ عراق بدون اهمیت دادن به هرگونه مخالفتی با آن حمایت می کرده است.

2144367.jpg

برلین هشدار داد؛

ترکیه با حکم اعدام فاتحه عضویت در اتحادیه اروپا را بخواند

دولت برلین در پیامی واضح به آنکارا هشدار داد که احیاء حکم اعدام در قوانین ترکیه به مثابه خاتمه مذاکرات عضویت در اتحادیه اروپا خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، «استفان سیبرت» سخنگوی دولت برلین در پیامی واضح به «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهوری ترکیه هشدار داد در صورت احیاء حکم اعدام در قانون اساسی کشورش باید فاتحه عضویت در اتحادیه اروپا را بخواند.

گفتنی است به دنبال کودتای نافرجام روز جمعه، اردوغان با هدف تنبیه عاملین از احتمال بازگشت مجازات اعدام به قانون اساسی ترکیه سخن گفت.

از سوی دیگر، آلمان در ادامه توصیه سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا، از ترکیه خواست تا در برخورد با کودتاچیان به حاکمیت قانون و احترام به حقوق بشر پایبند باشد. علاوه بر این، دولت برلین قصد اردوغان از برکناری هزاران قاضی ترک را زیر سوال برد.

سیبرت با لحنی صریح گفت: موضع آلمان و دیگر اعضای اتحادیه اروپا درباره اعدام مشخص است و بازگشت این حکم به قانون اساسی ترکیه به منزله پایان مذاکرات عضویت در اتحادیه تلقی می شود.

ترکیه در سال ۲۰۰۴ میلادی برای آغاز مذاکرات پیوستن به اتحادیه اروپا حکم اعدام را از قانون اساسی خود حذف کرد.

2120022.jpg

جرمی کوربین:

                                  خلع سلاح شعار من بود؛

                                                                  با نوسازی هسته‌ای مخالفم

رئیس حزب کارگر انگلیس ضمن مخالفت با نوسازی تسلیحات هسته ای این کشور؛ بر شعار تبلیغاتی خود در خصوص خلع سلاح هسته ای تاکید کرد.

به گزارش مهر، «جرمی کوربین» در گفتگو با روزنامه گاردین نوسازی سامانه دفاع هسته ای انگلیس را مغایر با پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای دانست.

کوربین گفت: من در تمام عمرم به دنبال صلحی فراگیر بوده ام و فکر می کنم که فرصتی برای نشان دادن رهبری در این زمینه در جهان در اختیار داریم.

رئیس حزب کارگر انگلیس پیش از این گفته بود از نوسازی زیردریایی های انگلیس حمایت می کند مشروط به اینکه حامل کلاهک های هسته ای نباشند.

سامانه تسلیحات هسته ای انگلیس در حال حاضر متشکل از چهار فروند زیردریایی «ونگارد» است که موشک های ترایدنت را حمل می کنند. این زیردریایی ها از دهه ۱۹۶۰ میلادی تاکنون در پایگاهی دریایی در ساحل غربی اسکاتلند، مستقر هستند.

طبق اعلام وزارت دفاع انگلیس، زیردریایی های هسته ای فعلی این کشور باید در اواسط دهه ۲۰۲۰ میلادی، از خدمت خارج شوند و مجلس عوام باید تا سال ۲۰۱۶ میلادی در مورد جایگزین آنها تصمیم بگیرند.

news-london88.jpg

بر اساس جدیدترین نظرسنجی‌ها؛

اکثر بریتانیایی‌‌ها با برگزاری همه‌پرسی مجدد جدایی از اروپا مخالف هستند

به گزارش ایلنا به نقل از اسپوتیک، ‌نظرسنجی جدیدی که توسط موسسه «کام‌رس» انجام شده، نشان می‌دهد که بیش از ۵۷ درصد بریتانیایی‌ها مخالف برگزاری همه‌پرسی مجدد درباره خروج از اتحادیه اروپا هستند.

از هر ۱۰ نفر تنها سه نفر، گفته‌اند که از برگزاری همه‌پرسی مجدد حمایت می‌کنند.

این نظر سنجی روز شنبه و در روزنامه «ساندی میرور» منتشر شده است.

یک همه‌پرسی در سطح ملی اواخر ماه ژوئن در بریتانیا برگزار شد که در آن بیش از ۵۱ درصد از رای‌دهندگان به خروج از اتحادیه اروپا رای دادند.

«اون اسمیت» کاندیدای رهبری حزب کارگر پنجشنبه گذشته وعده داد که یک همه‌پرسی مجدد در رابطه با اتحادیه اروپا برگزار کند چرا که بسیاری از افرادی که به خروج از اتحادیه اروپا رای داده بودند، توسط کمپین خروج به اشتباه افتاده بودند.

2132992.jpg

تلگراف فاش کرد:

درخواست کمک ۳۵ میلیون دلاری «تونی بلر» از امارات

روزنامه تلگراف از درخواست کمک ۳۵ میلیون دلاری «تونی بلر» از دولت امارات به منظور بهبود چهره بین المللی این کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلگراف، شرکت مشاوره «تونی بلر» از امارات متحده عربی درخواست کرده تا برای بهبود تصویر بین المللی این کشور، مبلغ ۳۵ میلیون دلار به این شرکت کمک کند.

به نوشته تلگراف، این هزینه شامل مخارجی چون هزینه پرواز «بلر» به ابوظبی برای سالی یک یا دو مرتبه، هزینه های اداری، پروازهای مشاورین از لندن به ابوظبی، هزینه مبله کردن دفتر و صورت حساب تلفن های این شرکت می شود.

حال نماینده «بلر» با تایید صحت این خبر می گوید این پیشنهاد که در سال ۲۰۱۴ به امارات ارائه شد، هیچگاه مورد بررسی قرار نگرفت.

سخنگوی مطبوعاتی نخست وزیر اسبق بریتانیا همچنین ادعا کرده که رهبر اسبق حزب لیبرال هیچ گاه به دنبال کسب سود شخصی از این کار نبوده است!

این اطلاعات چند روز پس از ارائه گزارش «چیلکات» مطرح می شود که طبق آن، «تونی بلر» در حمله سال ۲۰۰۳ به عراق مقصر شناخته شده است.

1686163.jpg

مخالفت سوسیال دموکرات های آلمانی با برنامه های ناتو

روسیه تصمیم ناتو برای استقرار این سامانه را به حساب خود گذاشته و از آن احساس خطر می کند

حزب سوسیال دموکرات آلمان مخالفت خود را با برنامه های ناتو برای استقرار سیستم ضد موشکی در اروپای شرقی اعلام کرده است. رییس این حزب در مجلس آلمان اعلام کرد که تصمیم برای استقرار این سامانه زودهنگام و غیرعقلانی است، بویژه اگر صحبت از مناسبات بین ناتو و مسکو در میان باشد.

به گفته رییس این حزب، روسیه تصمیم ناتو برای استقرار این سامانه را به حساب خود گذاشته و از آن احساس خطر می کند.

از نظر حزب سوسیال دموکرات آلمان، کشورهای به جای راه انداختن مسابقه تسلیحاتی باید به دنبال گفتگو با روسیه بوده و طبق قوانین بین الملل در خصوص این مساله توافق کنند.

وی در ادامه افزود: «ما سعی داریم توازن را بین برنامه های تدافعی و درک سایرین از این مساله برقرار کنیم. روسیه احساس می کند که ما با این سامانه می خواهیم به امنیتش صدمه بزنیم. به همین خاطر باید وارد گفتگوهای مستقیم با روسیه شد».

در اجلاس ناتو در ورشاو که روزهای 9-8 جولای برگزار شد، اعضای ناتو تصمیم به استقرار چهار گروهان ائتلافی در کشورهای بالتیک و لهستان گرفتند. روسیه چندین مرتبه هشدار داده است که افزایش نیروهای ناتو در مرزهای روسیه با اقدام متقابل از سوی روسیه همراه خواهد شد.

03.jpg

جرمی کوربین:‌

مخالفانم را به تفکر فرا میخوانم

رهبر حزب کارگر انگلیس خواستار بازبینی دیدگاه‌های مخالفان خود شد.

به گزارش ایلنا به نقل از آسوشیتد پرس، "جرمی کوربین"، ‌رهبر مخالفان حزب کارگر، قانوگذار مخالف خود را در رابطه با مسئله مشاغل در این کشور را به تفکر مجدد در رابطه با تصمیم خود فراخواند.

آنگلا ایگل،‌سخنگوی این حزب در امور بازرگانی روز دوشنبه،‌ با وجود آشوب‌های حال حاضر این حزب برای خروج از اتحادیه اروپا، جرمی کوربین را در پارلمان به چالش خواهد کشید.

کوربین در روز یکشنبه به بی-بی-سی گفت که این زمانی است که ما می‌توانیم تا چشم انداز تازه‌ای به محافظه کاران و برنامه‌های ریاضتی ارائه دهیم. در همین حال توری‌ها در حال برگزاری رقابت‌هایی برای جایگزینی دیوید کامرون هستند.

کوربین ممکن است نتواند حمایت ملی برای پیروزی در انتخابات جدید را کسب کند.

1453015905344_reuters1.jpg

فراخوان برای اخراج تونی بلر از حزب کارگر

در پی انتشار گزارش چیلکات درباره نقش انگلیس در جنگ عراق درخواستی برای اخراج تونی بلر از حزب کارگر ارائه شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه ایندیپندنت، روز چهارشنبه گزارش چیلکات پس از هفت سال تحقیقات درباره نقش انگلیس در جنگ عراق منتشر شد.

پس از انتشار این گزارش انتقادات گسترده‌ای علیه تونی بلر، نخست وزیر وقت انگلیس در زمان آغاز جنگ عراق در سال 2003 مطرح شده است. در همین راستا درخواستی درباره اینکه بلر علیه منافع حزب کارگر کار می‌کند ارائه شده است که تاکنون بیش از 20 هزار و 500 نفر آن را امضا کرده‌اند.

همچنین درخواست‌های دیگری پس از انتشار گزارش چیلکات در پارلمان ارائه شده است مانند بازداشت و محاکمه تونی بلر به اتهام جرایم جنگی.

در همین راستا جرمی کوربین، رهبر حزب کارگر به دلیل "تصمیمات فاجعه آمیز" تونی بلر در جنگ عراق عذرخواهی کرد.

وی گفت: این تصمیم مغایر با منافع حزب و کشور ما است.

1464665404746_574c9f09c36188113c8b4569-3.jpg

توصیه کمیته دفاعی پارلمان انگلیس به بازیابی روابط سیاسی و نظامی با روسیه

کمیته دفاعی پارلمان انگلیس در گزارشی عنوان کرد، لندن باید گفت‌وگوی سیاسی و نظامی با مسکو را بازیابی کند و ائتلاف ناتو نیز باید نسبت به نظامی کردن اروپای شرقی محتاط باشد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، کمیته دفاعی پارلمان انگلیس در گزارشی که در آستانه برگزاری اجلاس ائتلاف نظامی ناتو در شهر ورشو لهستان منتشر کرد عنوان کرد: در حال حاضر گفت‌وگو میان بریتانیا و روسیه شدیدا تقلیل یافته است. آنگونه که گفته شده روابط دو طرف به پایین‌ترین سطح خود در همه زمان‌ها رسیده است. این روند باید تغییر کند.

این گزارش تصریح کرده است: ما نمی‌توانیم در صورتی که گفت‌وگوی معنادار با روسیه نداشته باشیم امید به تفاهم دوجانبه میان خودمان و روسیه داشته باشیم و در شرایط فعلی بی‌اعتمادی میان ما، ما با خطر درگیر شدن که با ارتباطات بهتر قابل پیشگیری است رو به رو هستیم.

این گزارش همچنین به موارد سوءتفاهم میان لندن و مسکو از جمله در زمینه مسائل مربوط به شبه‌جزیره کریمه و وضعیت شرق اوکراین پرداخته است.

در این گزارش بر اهمیت مشارکت با مسکو در مسائل امنیتی جهانی و همچنین ایجاد ارتباطات قوی‌تر میان روسیه و انگلیس در راستای راهبرد کلی انگلیس تاکید شده است.

این گزارش 58 صفحه‌ای همچنین روابط میان ناتو و روسیه را نیز که گمان برده می‌شود در پاییت‌ترین سطح خود باشد مورد بحث قرار داده است.

در گزارش کمیته دفاعی پارلمان انگلیس آماده است: گفت‌وگوی میان ناتو و روسیه برای کاهش خطر تشدید درگیری نظامی و همچنین سوء تفاهم‌ها میان دو طرف ضروری است. ما بنابراین از تشکیل مجدد جلسات شورای ناتو ـ روسیه استقبال می‌کنیم و آن را به رغم نتایج محدود، یک گام مهم به هدف ایجاد دوباره گفت‌وگو میان روسیه و غرب می‌دانیم.

همچنین این گزارش تاکید کرده است: ما انتظار داریم هرگونه تحکیم قوای نظامی ناتو با واکنش مشابهی در سمت روسیه مواجه شود. نظامی کردن هرچه بیشتر مرز ناتو و روسیه به این شکل باعث افزایش خطر سوء تفاهم‌ها، اشتباهات و حوادث خواهد شد.

این گزارش همچنین توصیه کرد: بریتانیا یا ناتو باید در اجلاس ورشو نسبت به مشارکت با روسیه بسیار صریح باشند و به دنبال توضیحات شفاف برای تصمیمات اتخاذ شده باشند.

82138637-70845199.jpg

اعتصاب معلمان در انگلیس مدارس را در این کشور به تعطیلی کشاند

اعتصاب گسترده معلمان انگلیس در روز سه‌شنبه در اعتراض به وضعیت دستمزدها و کاهش بودجه‌های آموزشی، سبب به تعطیلی کشاندن شدن مدارس زیادی در این کشور شد.

به گزارش ایرنا، اعتصاب معلمان که سبب به ریختن وضعیت مدارس در کل انگلیس شده، همراه با راهپیمایی و تجمع‌های متعدد اعتراضی بوده است.

براساس گزارش های منتشر شده اعتصاب معلمان سبب شده تا بیش از 80 درصد از مدارس انگلیس تعطیل شود و به ناچار بسیاری از والدین روز سه شنبه برای نگهداری از بچه های شان به سرکار نرفتند و در خانه های خود ماندند.

براساس گزارش تارنمای گاردین، با توجه به حمایت 92 درصدی اعضای اتحادیه معلمان از این حرکت صنفی انتظار می رود هزاران مدرسه در انگلیس روز سه شنبه به تعطیلی کشانده شوند .

اتحادیه ملی معلمان که این اعتصاب را برنامه‌ریزی کرده، در بیانیه‌ای گفته است که کاهش هزینه‌های صورت گرفته در بخش آموزشی از دهه 1970 میلادی تاکنون بی‌سابقه بوده است.

به گفته این اتحادیه، کاهش بودجه مدارس موجب شده است برشمار دانش آموزان کلاس‌ها افزوده و وظایف معلمان سنگین‌تر و بیشتر شود.

در سال 2011 میلادی، دولت انگلیس سرانه هر دانش‌آموز دبستانی را 1320 پوند و هر دانش‌آموز دبیرستانی را 935 پوند معین کرد.

اتحادیه معلمان انگلیس در این بیانیه از نیکی مورگان، وزیر آموزش این کشور خواسته است تا درباره کمبود بودجه مدارس و وضعیت دستمزد معلمان، به گفت وگو بنشیند زیرا ادامه روند کنونی، اثر منفی بر آموزش دارد.

در این بیانیه تصریح شده است: به دنبال کاهش بودجه‌ها، ارائه موضوعات درسی محدود، توجه به نیازهای درسی دانش آموزان کم‌تر و کلاس‌های درس، به علت کمبود معلم، شلوغ‌تر شده است به‌گونه‌ای که امکان جایگزینی معلمانی که به مرخصی می‌روند، وجود ندارد.

در همین حال نیکی مورگان وزیر آموزش انگلیس روز سه‌شنبه ضمن محکوم کردن اعتصاب معلمان گفته که این حرکت صنفی 'به‌طورکلی غیرقابل‌قبول ' است.

وی در گفت وگو با اسکای نیوز گفت: ما الان دقیقا نمی دانیم که چه میزان از مدارس در انگلیس متاثر از اعتصاب اعضای اتحادیه معلمان شده اند .

وزیر آموزش انگلیس همچنین مدعی شد که اعتصاب معلمان تنها از سوی یک سوم از اعضای اتحادیه یاد شده مورد حمایت قرار گرفته که این نشان می دهند تنها کمتر از ده درصد از معلمان کل انگلیس به این حرکت اعتراضی پیوسته اند.

وی همچنین با رد کاهش بودجه آموزشی در انگلیس در دولت محافظه کار کامرون، گفت که بودجه مدارس در سال جاری 40 میلیارد پوند است که نسبت به سال مالی 2011 - 2012 ، 4 میلیارد پوند بیشتر است.

اتحادیه معلمان انگلیس در همین حال اعلام کرده است در 26 تیرماه نیز در اعتراض به کاهش بودجه‌ها در پی تداوم اقتصاد ریاضتی و گسترش نژادپرستی، تظاهرات سرتاسری برگزار خواهد کرد .

پیش‌تر نیز پزشکان و کارکنان شبکه بهداشت عمومی انگلیس ( ان اچ اس ) در اعتراض به وضعیت قراردادهای جدیدشان اعتصاب‌ها و اعتراضات خیابانی متعددی برگزار کرده بودند.

EU.jpg

درخواست برگزاری همه‌پرسی خروج هلند از اتحادیه اروپا ۵۶ هزار امضا جمع کرد

بیش از ۵۶ هزار نفر از شهروندان هلندی تاکنون درخواست برگزاری همه‌پرسی خروج از اتحادیه اروپا را امضا کرده‌اند.

به گزارش ایلنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، پس از پیروزی هواداران خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا در همه‌پرسی روز پنجشنبه، دیگر کشور‌های اروپایی تمایل خود را برای برگزاری همه‌پرسی مشابه اعلام کردند.

در این میان تعدادی از فعالان سیاسی هلند درخواست برگزاری همه‌پرسی برای خروج از اتحادیه اروپا را تنظیم کرده و در اختیار مردم این کشور قرار دادند.

طبق آخرین آمار ارائه شده، تاکنون بیش از ۵۶ هزار نفر از شهروندان هلندی این درخواست را امضا کرده‌اند.

corbyn.jpg

به دنبال حمایت اعضای حزب کارگر از کوربین در تازه‌ترین همه‌پرسی

کوربین رای عدم اعتماد نمایندگان پارلمانی حزب کارگر را فاقد مشروعیت خواند

جرمی کوربین رهبر حزب کارگر روز سه شنبه در واکنش به رای عدم اعتماد نمایندگان پارلمانی این حزب به او، این اقدام را فاقد مشروعیت خواند و گفت که به هواداران حزبش خیانت نخواهد کرد.

به گزارش ایرنا، بیش از 80 درصد از نمایندگان پارلمانی حزب بحران زده کارگر که اصلی ترین اپوزیسیون دولت محافظه کار انگلیس شمرده می شود، روز سه شنبه در جریان یک رای گیری مخفی به جرمی کوربین رهبر این حزب رای عدم اعتماد دادند.

در جریان این رای گیری، 172 نماینده پارلمانی حزب کارگر علیه کوربین و تنها 40 نماینده به نفع او رای داده اند.

رای عدم اعتماد نمایندگان پارلمانی حزب کارگر به رهبری جرمی کوربین در حالی صورت می گیرد که این کشور همچنان در شوک ناشی از نتیجه همه پرسی هفته گذشته به سر می برد.

به دنبال این رای گیری مخفیانه، جرمی کوربین بیانیه ای را صادر کرد که در آن مشروعیت این اقدام نمایندگان را زیر سئوال برد و گفت: من از طرف 60 درصد از اعضاء و هواداران حزب کارگر به صورت دمکراتیک به عنوان رهبر این حزب انتخاب شدم و به همین خاطر به آنها خیانت نخواهم کرد.

وی ادامه داد: ما یک حزب دمکراتیک هستیم که ساختار مشخصی دارد. مردم اکنون نیاز دارند که در این شرایط حساس، اعضاء حزب کارگر، اتحادیه های کارگری و نمایندگان پارلمانی، پشت رهبری این حزب متحد شوند.

رهبر حزب کارگر با بیان اینکه نتیجه همه پرسی هفته گذشته اوضاع کشور را آشفته کرده است، افزود: جامعه دچار شکاف شده و دولت به هم ریخته است. وزرا هیچ طرحی برای خروج از اتحادیه اروپا ندارند و مصمم هستند که این خسارت را با افزایش مالیات ها و کاهش هزینه های عمومی جبران کنند.

وی تصریح کرد: بنابراین حزب کارگر وظیفه دارد تا در جایی که دولت توانایی اداره کشور را ندارد، آن را رهبری کند. ما باید دوباره وحدت میان مردم را جاری و دولت را موظف به پاسخگویی کنیم. ما باید با سیاست های ریاضتی مقابله کنیم، ضمن آنکه طرحی را برای خروج از اتحادیه اروپا ارائه دهیم که از حقوق مردم دفاع کند.

کوربین اضافه کرد: برای تحقق این مهم ما باید در کنار هم متحد شویم. همانطور که از 9 ماه گذشته که من انتخاب شدم در چندین مقطع دولت را شکست دادیم.

با این حال، بلافاصله پس از انتشار بیانیه کوربین، پنج عضو دیگر کابینه در سایه استعفا دادند.

در طی دو روز گذشته اکثریت اعضای کابینه 30 نفره در سایه به دنبال اخراج هیلاری بن وزیر خارجه این کابینه، با هدف تحت ‌فشار قرار دادن کوربین برای کناره‌گیری از رهبری این حزب، استعفا داده‌اند.

منتقدان مدعی هستند که کوربین به اندازه کافی برای ماندن در اتحادیه اروپا تبلیغات نکرد.

منابع انگلیسی همچنین از دیدار مخفیانه «تام واتسون» معاون فعلی رهبر حزب کارگر و «آنجلا ایگل» وزیر پیشین تجارت کابینه در سایه گزارش می دهند.

به گفته این منابع آنها خود را برای شرکت در انتخابات درون حزبی برای زورآزمایی با جرمی کوربین آماده می کنند.

اقدام نمایندگان یاد شده در حالی صورت می گیرد که کوربین به‌رغم فشارهای یاد شده کابینه در سایه را ترمیم کرده و گفته قصد کناره‌گیری ندارد.

رهبر حزب کارگر که از حمایت اتحادیه‌های بزرگ کارگری انگلیس برخوردار هست، تأکید کرده است حتی اگر برای رهبری حزب انتخابات برگزار شود، او مجددا نامزد خواهد شد.

روز گذشته شمار زیادی از طرفداران جرمی کوربین در برابر پارلمان تجمع کرده و به طرفداری از رهبری وی شعارهایی سر دادند.

تظاهر کنندگان در شعارهایشان خواستار حمایت نمایندگان پارلمانی حزب کارگر از کوربین شدند.

طرفداران کوربین، تلاش برای به چالش کشیدن رهبری او را فرصت‌طلبی جناح راست حزب کارگر از شرایط پیش آمده بعد از برگزیت و نیز 'بازی وستمینستر' می‌دانند که از ابتدا با رهبری آقای کوربین موافق نبوده اند.

'جان مک دانل'، وزیر دارایی کابینه در سایه در اظهاراتی در این تجمع اعتراضی گفت: شماری از نمایندگان پارلمانی حزب کارگر درصدد تضعیف ارزش های دمکراتیک این حزب برآمده اند؛ اما من مشخصا عرض می کنم که جرمی کوربین استعفا نخواهد داد و در مقام خود باقی خواهد ماند.

نتایج تازه‌ترین همه‌پرسی در میان اعضای حزب کارگر نشان می‌دهد که 60 درصد آنها مایل هستند که کوربین در سمت خود باقی مانده و در انتخابات سال 2020 میلادی برای رسیدن به نخست‌وزیری با محافظه‌کارها رقابت کند.

در صورتی که کوربین داوطلبانه از مقام خود کناره گیری نکند، مخالفانش باید فردی را در مقابل او علم کرده و تلاش کنند تا ضمن برگزاری انتخابات درون حزبی زودهنگام وی را جانشین کوربین نمایند.

به‌هرحال درصورتی‌که این فشارها علیه کوربین منجر به استعفای وی از رهبری حزب کارگر شود، انگلیس برای اولین بار در تاریخ معاصر رهبران دو حزب بزرگ سیاسی‌اش را از دست خواهد داد و با یک بحران جدی سیاسی مواجه خواهد شد.

2071365.jpg

پس از خروج بریتانیا از زبان انگلیسی به عنوان زبان رسمی اتحادیه اروپا استفاده نمی شود

دانوتا هوبنر، رییس کمیته امور قانون اساسی اتحادیه اروپا گفت که پس از خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا نهادهای اروپایی از زبان انگلیسی به عنوان زبان رسمی صرف نظر خواهند گرد.

به گزارش خبرگزاری "رویترز"، هوبنر تاکید کرد: "اگر بریتانیا در اتحادیه اروپا نباشد، زبان انگلیسی هم نخواهد بود".

پیش از این یک منبع در اتحادیه اروپا گفته بود که با وجود خروج بریتانیا زبان انگلیسی به عنوان زبان رسمی در این اتحادیه باقی خواهد ماند.

گفتنی است تا 15 سال پیش زبان اصلی در بسیاری از نهادهای اروپایی زبان فرانسه بود اما با عضویت ده کشور اروپای شرقی در اتحادیه اروپا از سال 2004 این وضعیت تغییر کرده و زبان انگلیسی جای زبان فرانسه را گرفت و به عنوان زبان رسمی در اتحادیه اروپا شناخته شد.

با خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا زبان انگلیسی دیگر تنها زبان رسمی دو کشور عضو این اتحادیه یعنی ایرلند و مالت خواهد بود و آن حمایت سابق را نخواهد داشت و شاید زبان فرانسه هم دو باره به عنوان زبان رسمی باز گردد.

Sco400.jpg

نتایج همه‌پرسی نشان داد؛

حمایت ۶۰ درصد اسکاتلندی‌ها از استقلال از بریتانیا

بر اساس یک مطالعه تقریبا ۶۰ درصد اسکاتلندی‌ها در پی همه‌پرسی جدایی انگلیس از اتحادیه اروپا به استقلال خود از این کشور رای خواهند داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، روز پنجشنبه انگلیسی‌ها در همه‌‍پرسی بر سر خروج از اتحادیه اروپا به این خروج رای دادند. با این حال در اسکاتلند اکثر مردم به باقی ماندن در اتحادیه اروپا رای دادند.

مطالعه ای که چند ساعت بعد از اعلام رای انگلیسی‌ها به جدایی از اتحادیه اروپا برگزار شد مشخص کرده که 59 درصد از اسکاتلندی ها از ایده استقلال از بریتانیا حمایت می‌کنند.

این در حالی است که در سپتامبر 2014 رای دهندگان اسکاتلندی در یک همه پرسی از باقی ماندن در انگلیس حمایت کرده بودند.

نتایج مطالعه جدید انجام شده نشان می دهد که احساسات حامی استقلال در میان افراد مسن در اسکاتلند افزایش یافته و 47 درصد شهروندان مسن می گویند که اکنون رای به استقلال اسکاتلند از انگلیس خواهند داد.

در تاریخ 15 ژوئن یک نظرسنجی انجام شده از سوی موسسه ایپسوس که در اسکاتلند انجام شد نشان داد که 47 درصد پاسخگویان موافق هستند که باید یک همه پرسی جدید درباره استقلال اسکاتلند از بریتانیا در عرض دو سال آینده چنانچه انگلیسی ها در همه پرسی رای به خروج از اتحادیه اروپا دهند برگزار شود.

در مقابل 45 درصد با این مساله مخالفت کردند.

روز شنبه نیکولا استورجن، وزیر اول اسکاتلند اعلام کرد دولت وی توافق کرده تا کار بر روی تدابیر مربوط به یک همه پرسی استقلال دیگر را آغاز کند.

39-4.jpg

وزیر خارجه بریتانیا :

خروج بریتانیا، اتحادیه اروپا را از قاطعیت علیه روسیه محروم می کند

فیلیپ هموند، وزیر خارجه بریتانیا در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سی ان ان اعلام کرد خروج بریتانیا

از اتحادیه اروپا این اتحادیه را تضعیف کرده و دنیا را ضعیف تر می سازد.

به گفته فیلیپ هموند ،اروپائیان بدون کشور وی در مسائلی همچون تصویب تحریم ها علیه روسیه قاطعیت سابق را از خود نشان نخواهند داد.

وزیر خارجه بریتانیا ضمن بیان این مطلب افزود:" واضح است که عضویت در اتحادیه اروپا مزایای بیشتری را برای بریتانیا به وجود می آورد.

من معتقدم بریتانیا نفوذ خود را به نفع جهانیان را از دست خواهد داد و فکر می کنم امکان استفاده از این نفوذ جهان را باثبات تر و امن تر می کرد و حالا در نتیجه این تصمیم ثبات و امنیت در دنیا اندکی کمتر خواهد شد"

اسپوتنیک

233-2.jpg

‎گفت وگوی اوباما با کامرون و مرکل درخصوص خروج انگلیس از اتحادیه اروپا

رئیس‌جمهوری آمریکا جداگانه به طور جداگانه با نخست‌وزیر انگلیس و صدراعظم آلمان، درباره خروج انگلیس از اتحادیه اروپا تلفنی گفت‌وگو کرد.

به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد: «باراک اوباما» رئیس‌جمهوری آمریکا، روز جمعه طی تماس‌های تلفنی با «دیوید کامرون» نخست‌وزیر انگلیس و «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان موضوع رای انگلیس به خروج از اتحادیه اروپا را مورد بحث و رایزنی قرار داد.

در این بیانیه آمده است: «اوباما به کامرون تأکید کرده است که روابط ویژه آمریکا با انگلیس و عضویت انگلیس در سازمان ناتو سنگ بنای سیاست آمریکا می‌ماند.»

019351845_40300.jpg

نخستین قربانی همه‌پرسی بریتانیا؛ کامرون استعفا داد

نتیجه همه‌پرسی بریتانیا نخستین قربانی خود را گرفت: دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا که طرفدار ادامه عضویت کشورش در اتحادیه اروپا بود اعلام کرد که در ماه اکتبر از مقام خود کناره‌گیری می‌کند.

ساعتی پس از اعلام نتیجه همه‌پرسی بریتانیا، دیوید کامرون نخست‌وزیر بریتانیا در مقابل ساختمان شماره ۱۰ داونینگ‌استریت حاضر شد و گفت مردم بریتانیا نظر خود را درباره خروج از اتحادیه اروپا اعلام کردند و او به این نظر مردم احترام می‌گذارد.

کامرون افزود، مردم تصمیم خود را اعلام کرده‌اند و بریتانیا به رهبری جدید نیاز دارد. وی ادامه داد: «این درست نیست که من کاپیتان کشتی‌ای باشم که کشور به مقصد بعدی هدایت می‌کند. مذاکرات خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا باید زیر نظر نخست‌وزیر جدید آغاز شود. کشور به رهبری جدید نیاز دارد.»

کامرون اعلام کرد تا سه ماه آینده (ماه اکتبر) به کار خود به عنوان نخست‌وزیر ادامه خواهد داد. اما تاکید کرد مذاکرات خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا باید زیرنظر نخست‌وزیر جدید آغاز شود.

نتایج همه‌پرسی شکست سختی برای نخست‌وزیر بریتانیا بود. کامرون طرفدار باقی‌ماندن کشورش در اتحادیه اروپا بود. ایده همه‌پرسی درباره ماندن و یا خروج بریتانیا را نخستین بار او در سال ۲۰۱۳ پیشنهاد کرد. هدف کامرون از این پیشنهاد ساکت کردن منتقدان داخلی بود. حال او در چاهی که خود کنده بود افتاد.

در مبارزات انتخاباتی کامرون به سختی برای ماندن کشورش در اتحادیه اروپا تلاش کرد. اما اکثریت مردم بریتانیا خلاف نظر نخست‌وزیر تصمیم گرفتند.

نتایج همه‌پرسی نشان می‌دهد در حالی اکثریت شهروندان بریتانیا در اسکاتلند و ایرلند شمالی به ماندن در اتحادیه اروپا رای داده‌اند، در ولز و انگلستان اکثریت مردم موافق ترک اتحادیه اروپا بودند. استثنا در این میان شهر لندن بود که اکثریت اهالی شهر طرفدار ماندن بودند.

صدای آلمان

55-3.jpg

انگلیسی‌ها به خروج از اتحادیه اروپا رای دادند

با اعلام نتایج نهایی همه‌پرسی انگلیس درباره بقا یا خروج این کشور از اتحادیه اروپا، مقامات لندن رسما اعلام کردند که اکثریت انگلیسی‌ها به خروج از این اتحادیه رای دادند.

نتایج نهایی همه پرسی انگلیس با اعلام نتایج شمارش آرا در تمامی 382 منطقه این کشور حاکی از حمایت 51.9 درصدی انگلیسی‌ها از خروج کشورشان از اتحادیه اروپاست.

با اعلام پیروزی کمپین حامیان خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، ارزش پوند، پول رایج انگلیس به پایین‌ترین سطح خود از سال 1985 رسیده است. کارشناسان می‌گویند این تصمیم جمعی انگلیسی‌ها بر اقتصاد این کشور تاثیر چشمگیری خواهد داشت. گزارش ها حاکی از شرکت 72 درصدی رای‌دهندگان انگلیسی در این همه پرسی بوده است.

آخرین نتیجه رای گیری به شرح زیر اعلام شده است:

رای به خروج 17,410,742 معادل 51.9 درصد کل آرا

رای به ماندن 16,141,241 معادل 48.1 درصد کل آرا

میزان حضور مردم در این همه پرسی سرنوشت ساز ۷۱.۸ درصد اعلام شده است که شامل بیش از ۳۰ میلیون رای دهنده بریتانیایی می شود- یعنی بیشترین میزان حضور در یک رای گیری عمومی از سال ۱۹۹۲ میلادی به این سو.

این نتیجه اکنون به شدت موجب تضعیف جایگاه دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس که نهایت تلاشش را برای متقاعد کردن انگلیسی‌ها به منظور رای به باقی ماندن در اتحادیه اروپا به کار گرفت می شود و او اکنون با خطر کنار گذاشته شدن از نخست وزیری مواجه است. بسیاری از بوریس جانسون، شهردار سابق شهر لندن و یک حامی اصلی جنبش حامی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، به عنوان کاندیدای جانشینی دیوید کامرون برای نخست وزیری یاد می کنند.

برای اتحادیه اروپا این نتیجه یک فاجعه است و پرسش هایی را درباره مسیر و آینده این اتحادیه این مبتنی بر ارزشهای لیبرال و حاکمیت مشترک است مطرح خواهد کرد.

انگلیس بعد از آلمان دومین اقتصاد بزرگ اروپا است و در عین حال یک قدرت هسته ای برخوردار از کرسی دائم شورای امنیت سازمان ملل و از حامیان اقتصاد بازار آزاد و همپیمان نزدیک آمریکا محسوب می شود. از دست دادن انگلیس ضربه بزرگی به اعتبار اتحادیه اروپا که از مدتی پیش به دلیل رشد آهسته اقتصادی، افزایش بیکاری ، بحران فزاینده مهاجرت، جنگ در اوکراین و مساله بدهی یونان تحت فشار قرار داشته خواهد بود.

سباستین کورتز وزیر خارجه اتریش به دنبال خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، در اولین واکنش خود به این خبر، آن را یک زلزله سیاسی برای اتحادیه اروپا خواند.

وی روز جمعه در صفحه توییتری خود خواستار تغییرات اساسی در اتحادیه اروپا بعد از خروج انگلیس شد.

russia-china-deals-cooperation2.jpg

اروپا در حال از دست دادن بازارهای خود در روسیه است

صادرکنندگان اروپایی در حال واگذاری سهم خود از بازارهای روسیه به چین هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اییو آبزرور، با ادامه تحریم های اتحادیه اروپا علیه روسیه صادر کنندگان اروپایی در حال واگذاری سهم خود از بازارهای روسیه به چین هستند.

به گفته «آلیسا گارسیا هررو» کارشناس موسسه بوراگل در بروکسل گفت: از زمان چالش در روابط اتحادیه اروپا و روسیه در سال ۲۰۱۴ چین تعاملات اقتصادی خود در روسیه را افزایش داده است.

این کارشناس اروپایی با اشاره به تیرگی روابط روسیه و اتحادیه اروپا بعد از تحولات شرق اوکراین معتقد است چین به عنوان رقیب عمده صادراتی اتحادیه اروپا در تلاش است تا از فرصت پیش آمده استفاده کند.

روز گذشته اتحادیه اروپا بار دیگر تحریم های خود علیه روسیه را به مدت ۶ ماه دیگر تمدید کرد.

1462088570974.jpg

انتقاد شدید اشتاینمایر از مانورهای اخیر ناتو در اروپای شرقی

وزیر خارجه آلمان اعلام کرد، مانورهای اخیر ناتو بیشتر در راستای ملتهب کردن منطقه و به چالش کشیدن امنیت در اروپای شرقی است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه بیلد آم زونتاگ، فرانک والتر اشتاینمایر، وزیر خارجه آلمان بار دیگر بر انجام مذاکرات با روسیه در آستانه برگزاری اجلاس ناتو در ورشو در اوایل ماه ژوئیه تاکید کرد.

وی با بیان اینکه گفت‌وگو و همکاری بیشتر با روسیه نیاز است، ادامه داد: آنچه که ما نباید انجام دهیم ملتهب کردن وضعیت منطقه با مانورهای بیشتر در اروپای شرقی است. هر کسی که تصور کند با انجام رژه‌های نظامی سمبلیک در نزدیکی مرزها در اروپای شرقی امنیت منطقه افزایش می‌یابد، اشتباه می‌کند.

به گفته او همواره توصیه شده است که نباید بهانه‌ای برای تجدید درگیری‌های قدیمی به طرف مقابل داده شود.

وی با تاکید بر به کار گیری دیالوگ و دیپلماسی با روسیه گفت: ناتو باید به سمت تجدید مذاکرات درباره اهمیت خلع سلاح و کنترل تسلیحات برای گسترش امنیت در اروپا حرکت کند.

قرار است اجلاس آتی ناتو در 8 ژوئیه در ورشو پایتخت لهستان برگزار شود.

medecins_sans_frontieres.jpg

سازمان پزشکان بدون مرز، در اعتراض به سیاست‌ مهاجرت، کمک‌ اتحادیه اروپا را نمی‌پذیرد

سازمان پزشکان بدون مرز، اعلام کرد در اعتراض به سیاست اتحادیه اروپا در قبال مهاجران غیرقانونی، دیگر کمک‌های این اتحادیه را قبول نمی‌کند.

سازمان پزشکان بدون مرز، اتخاذ این تصمیم را به توافق اتحادیه اروپا با ترکیه مربوط دانسته است.

بر مبنای این توافق، آن دسته از مهاجرانی که با قایق قاچاقچیان و از راه دریا وارد یونان شوند، به ترکیه

باز گردانده خواهند شد.

هدف از توافق میان اتحادیه اروپا و ترکیه، جلوگیری از ورود گسترده پناهجویان غیرقانونی به خاک اتحادیه اروپا است. این توافق موجب شده است که دست‌کم ۸ هزار نفر از افرادی که قصد دارند خود را

به خاک اروپا برسانند، در جزایر یونانی گرفتار آیند. در میان این افراد‌ صدها کودک بدون سرپرست نیز حضور دارند.

سازمان پزشکان بدون مرز، یک سازمان خیریه بین‌المللی فعال در زمینه ارائه خدمات درمانی و بهداشتی است.

این سازمان ۸ درصد از بودجه مورد نیاز خود را از طریق کمک‌های اتحادیه اروپا تأمین می‌نماید. سازمان پزشکان بدون مرز، در سال گذشته ۵۶ میلیون یورو کمک از اتحادیه اروپا و کشورهای عضو این اتحادیه دریافت کرد.

رادیو فرانسه

1031102545.jpg

آلمان ازسرگیری مذاکرات با روسیه و ناتو را خواستار شد

وزارت امور خارجه آلمان مذاکره با ناتو و روسیه را خواستار شد.

به گزارش اسپوتنیک، وزارت امور خارجه آلمان مذاکره با ناتو برای تحکیم اصل مهار نظامی این سازمان را خواستار شد.

طبق این اصل قوای نظامی ناتو می‌بایست تنها برای دفاع از اعضای این سازمان در مقابل تهدید‌های خارجی استفاده شود.

آلمان همچنین مذاکره همزمان با مقام‌های مسکو را برای کاهش تنش‌های میان ناتو و روسیه خواستار شد.

ایلنا

joe400.jpg

کشته شدن یک نماینده مجلس انگلستان به ضرب چاقو

جو کاکس نماینده زن حزب کارگر مجلس عوام انگلستان بعد از ظهر روز پنجشنبه ۲۷ جوزا ۱۳۹۵ با ضرب چاقو و تیراندازی کشته شد.

به گزارش افق، پلیس انگلستان اعلام کرد خانم جو کاکس ۴۱ ساله بعد از ظهر روز پنجشنبه در برابر کتابخانه بریستال، در یورکشایر غربی در۳۰۰ کیلومتری لندن هدف تیراندازی و حمله با چاقو قرار گرفته و براثر جراحات وارده در بیمارستان لیدز درگذشته است.

دیوید کامرون نخست‌وزیر انگلستان در بیانیه‌ای ضمن ابراز همدردی با خانواده جو کاکس گفت: مرگ این نماینده متعهد پارلمان، یک‌ تراژدی شمرده می شود.

در همین حال ‘ترزا می’ وزیر امور داخله انگلستان نیز در اظهاراتی از جو کاکس به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین و درخشان‌ترین نمایندگان مجلس نام برد و گفت تمام جزییات مربوط به حمله صورت گرفته علیه این نماینده مجلس عوام هنوز روشن نشده است.

وی گفت: تا قبل از اینکه تمامی حقایق مربوط به این مساله روشن شود، از اظهار نظر بیشتر خودداری خواهم کرد.

وزیر امور داخله انگلستان همچنین از متوقف شدن فعالیت کارزارهای تبلیغاتی حامی و مخالف برگزیت به دنبال این رویداد استقبال کرد.

جرمی کوربین’ رهبر حزب کارگر نیز عصر روز پنجشنبه در بیانیه ای گفت که این حزب و کل انگلیس به دلیل ‘قتل وحشتناک خانم ‘جو کاکس’ دچار شوک شده است.

کوربین در این بیانیه‌ تصریح کرد: جو کاکس قبل از اینکه در سال گذشته میلادی از حوزه انتخابیه ‘باتلی و اسپن ‘ وارد مجلس عوام شد، تلاش زیادی در زمینهٔ خدمات عمومی و کمک به جامعه انسانی و حقوق بشر از طریق همکاری با موسسه خیریه اکسفام ، صندوق ضد برده‌داری و صندوق آزادی، به عمل ‌آورده بود.

وی افزود: جو کاکس که یک نماینده جدی پارلمان شمرده می‌شد، در حالی کشته شد که در حال انجام وظایف نمایندگی‌اش بود و این ‌یک موضوع مهم برای ما شمرده می‌شود.

خانم کاکس که صاحب دو فرزند است، عضو حزب کارگر بوده و در انتخابات پارلمانی ۲۰۱۵ میلادی موفق به کسب کرسی در مجلس عوام شد.

کاکس که در یورکشایر غربی متولد شده قبل از ورود به مجلس عوام به عنوان یکی از مدیران موسسه ‘آکسفام ‘،فعالیت می‌کرده است.

این نماینده حزب کارگر بعد از ورود به مجلس عوام نیز ریاست گروه فراحزبی پارلمانی دوستان سوریه برعهده داشت و از مخالفان مداخله نظامی در این کشور شمرده می شد.

خانم کاکس همچنین از جمله نمایندگانی در مجلس عوام بود که به دلایل بشردوستانه خواهان پذیرفتن پناهجویان سوری در انگلیس بود.

وی همچنین یکی از ۳۶نماینده‌ای بود که از نامزدی جرمی کوربین، رهبر فعلی حزب کارگر برای شرکت در رقابت‌های رهبری حزب در سال گذشته حمایت کرده بود.

در همین حال حمله به خانم کاکس در حالی صورت می گیرد که تنها یک هفته به برگزاری همه پرسی خروج انگلیس از اتحادیه اروپا باقی مانده است.

حزب کارگر رسما از ادامه حضور انگلستان در اتحادیه اروپا حمایت می کند.

کارزارهای تبلیغاتی موافق و مخالف ماندن انگلستان در اتحادیه اروپا، به دنبال این حمله فعالیت های خود را متوقف کرده‌اند.

پلیس انگلیس تایید کرده که یک مرد ۵۲ ساله در ارتباط با حادثه تیراندازی دستگیر شده است.

در همین حال گزارش های منتشر شده ، حاکی از گرایش و یا وابستگی ضارب به یک گروه دست راستی افراط گرا است.

مقامات پلیس انگلستان تاکنون ادعای مطرح شده در ارتباط با گرایش فرد مظنون دستگیر شده به گروه ‘ فرست بریتانیا ‘ تایید نکرده است.

افق

dpa.jpg

صدر اعظم سابق آلمان:

رهبری برلین در رزمایش اخیر ناتو اشتباهی جدی است

چند روز پس از آغاز رزمایش ناتو به رهبر آلمان، صدر اعظم سابق این کشور افزایش حضور نظامی در مرز روسیه را "یک اشتباه جدی" توصیف کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرگزاری اسپوتنیک، گرهارد شرودر، صدر اعظم سابق آلمان چند روز پس از آغاز این رزمایش از دولت آنگلا مرکل صدر اعظم کنونی کشورش بخاطر این اقدام "تحریک آمیز که خطر بروز جنگ سرد را افزایش می‌دهد" انتقاد کرد.

رزمایش "آناکوندا 2016" همزمان با هفتادوپنجمین سالگرد حمله آلمان به اتحاد جماهیر شوروی در ژوئن 1941 آغاز شده است.

این رزمایش که گفته می‌شود در واکنش به رفتار "متجاوزانه روسیه" از سوی آمریکا و نیروهای ائتلاف ترتیب داده شده است، بیش از 30 هزار تن از نیروهای ناتو را در لهستان گردهم آورده و طی چند ماه آتی شامل چندین دوره مختلف رزمایش در مرز روسیه خواهد بود. رزمایش مذکور همچنین اولین فعالیت نظامی فوق گسترده نیروهای خارجی در مرزهای لهستان از زمان جنگ جهانی دوم است.

سال گذشته ابتدا اندیشکده‌های آمریکا بر طبل جنگ سرد جدید کوبیدند و ادعا کردند روسیه ممکن است برای حمله به کشورهای عضو ناتو برنامه‌ای داشته باشد.

دولت باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا نیز به نظر می‌رسد فریب این خیالبافی را خورد و به افزایش نیروهای خود در مرز روسیه پرداخت و نگران کننده‌تر از آن پای کشورهای ناتو را نیز به این مناقشه باز کرد.

شرودر در اظهارات روز گذشته (یکشنبه) خود به شدت از دولت آلمان به دلیل حضور "نه چندان منطقی" در این رزمایش فوق گسترده در مرز روسیه انتقاد و عنوان کرد: در نهایت اتحادیه اروپا برای سیاست‌های امنیتی خود به روسیه و ترکیه نیاز دارد.

دولت روسیه این اقدام ناتو را البته با تولید و استقرار سیستم موشکی هایپرسونیک yu-74 پاسخ داد که توانایی مقابله با هر سیستم دفاع موشکی و حمله موشکی را در سراسر منطقه بالتیک دارد.

ایسنا

50000.jpg

نماینده ترک‌تبار خواستار ممنوعیت سفر اردوغان به آلمان شد

یازده نماینده ترک‌تبار پارلمان آلمان که همراه با اکثریت نمایندگان بوندس‌تاگ به قطعنامه "نسل‌کشی ارامنه" رأی دادند، با تهدید به مرگ و فشار روبرو هستند. اما آنها تصمیم دارند با تهدیدها و فشارها مقابله کنند.

سویم داغدلن، از نمایندگان فراکسیون حزب چپ در پارلمان آلمان، همچون ده نماینده ترک‌تبار دیگر، نگران جان خود است. هر یازده نماینده با بسیج نیروهای ملی‌گرای ترک در سراسر آلمان مواجه‌اند. این نیروها توسط مقامات دولت ترکیه پیرامون رئيس جمهور رجب طیب اردوغان هدایت می‌شوند.

"جرم" این نمایندگان این بوده که ده روز پیش مانند اکثریت اعضای "بوندس‌تاگ" به قطعنامه‌ای رأی دادند که کشتار ارمنی‌ها در جنگ جهانی اول را "نسل‌کشی" خواند.

حال قرار است که یازده نماینده ترک‌تبار پارلمان آلمان از حفاظت پلیس و دیگر اقدامات امنیتی در محیط کار و زندگی خود برخوردار شوند. اردوغان این نمایندگان را بازوی حزب ممنوع کارگران کردستان (پ‌ک‌ک) و همطراز تروریست‌ها دانسته و از آنها خواسته بود آزمایش خون بدهند و ثابت کنند که ترک‌تبار هستند. به گزارش روز یکشنبه (۱۲ ژوئن / ۲۳ خرداد) روزنامه آلمانی "بیلد"، یک شهروند ترکیه اهل استانبول هم حدود یکصد هزار یورو برای کشتن "سویم داغدلن" پاداش تعیین کرده است.

سویم داغدلن که در شهر دویسبورگ آلمان به دنیا آمده از سال ۲۰۱۵ نماینده بوندس‌تاگ است. این سیاستمدار در مصاحبه با "بیلد" خواستار موضع‌گیری دولت آلمان و صدور حکم ممنوعیت سفر اردوغان به آلمان شد. او به "بیلد" گفت: «کسی که در ترکیه دیگران را به اعمال خشونت علیه نمایندگان پارلمان آلمان فرا می‌خواند، نباید اجازه سفر به آلمان را داشته باشد. رئیس اردوغان هم جزو این عده است.»

«مرکل باید فاصله‌گیری کند»

همزمان سخنگوی سیاسی امور مهاجرت در فراکسیون حزب چپ آلمان خواستار آن شد که صدراعظم این کشور، آنگلا مرکل شخصا حمله‌های اردوغان را مردود بداند. داغدلن در مصاحبه‌ای با فرستنده تلویزیونی آلمانی WDR سخنان اخیر مرکل در این رابطه را شرم‌آور خوانده بود.

نمایندگان ترک‌تبار پارلمان آلمان از صدراعظم مرکل می‌خواهند که سخنان رئیس جمهور ترکیه اردوغان را صریحا مردود بداند

نمایندگان ترک‌تبار بوندس‌تاگ از مرکل می‌خواهند که سخنان رئیس جمهور ترکیه اردوغان را صریحا مردود بداند

مرکل پیش‌تر درخواست اردوغان برای آزمایش خون نمایندگان ترک‌تبار پارلمان آلمان به منظور اثبات ترک بودن‌شان را مردود و غیرقابل پیگیری دانسته بود. اما اپوزیسیون دولت این موضع‌گیری را ضعیف خوانده و اعلام کرد که منتظر موضع‌گیری مشخص‌تر از سوی مرکل است.

داغدلن در مصاحبه با WDR گفت که در آینده نیز به هیچ وجه حاضر نیست از انتقاد به "اعمال فاشیستی و سیاست تروریستی دولت ترکیه" خودداری کند.

«سازمان‌های ترک باید موضعی روشن بگیرند»

آیدان اوزوگوز، نماینده دولت آلمان در امور هم‌پیوندی (انتگراسیون) مهاجران و یکی از نمایندگان ترک‌تبار که مورد تهدید قرار گرفته است، از سازمان‌های ترک در آلمان خواست که موضعی روشن اتخاذ کنند. او در مصاحبه با شماره روز یکشنبه "بیلد" گفت: «من از سازمان‌های ترک در آلمان انتظار دارم که تهدیدهایی که علیه نمایندگان صورت گرفته را به طور صریح محکوم کنند. [...] دست‌کم الان همه باید بفهمند که ما اگرچه ترک‌تبار هستیم، اما بازوی ترکیه در آلمان نیستیم.»

موضع جم اوزدمیر، رئیس حزب سبزهای آلمان نیز به همین ترتیب است. اوزدمیر در مصاحبه با شماره روز یکشنبه "فرانکفورتر آلگمانیه" گفت: «لازم نیست قطعنامه به نظر همه خوب باشد. اما سازمان‌های ترک باید فراخوان‌‌های قتل را بدون هیچ بازی پنهانی محکوم کنند. در این مورد گزینه دیگری وجود ندارد.»

در این میان سخنگوی "اتحادیه اسلامی-ترک برای امور دینی" در آلمان با سخنان خود از اوزوگوز و اوزدمیر حمایت کرده است. "مراد کایمان" گفته است که فحاشی علیه نمایندگان پارلمان آلمان و تهدید آنان نه تنها غیر قابل پذیرش است بلکه باید محکوم گردد.

رادیو آلمان

45973076_14561968097378_rId4.jpg

دو هفته پیش از رفراندوم،

حامیان خروج انگلیس از اتحادیه اروپا پیشتاز شدند

براساس تازه‌ترین نظرسنجی‌ صورت گرفته توسط پایگاه "او.آر.بی اینترنشنال" دو هفته مانده به برگزاری رفراندوم انگلیس، کمپین حامیان خروج این کشور از اتحادیه اروپا از حمایت چشمگیری برخوردار شده‌ است.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، در این نظرسنجی که 2000 تن شرکت داشتند، 55 درصد خواستار خروج انگلیس از اتحادیه اروپا شدند در حالی که تنها 45 درصد از ماندن این کشور حمایت کردند.

این آمار بستگی به میزان افرادی دارد که قصد رای دادن دارند چرا که میزان آن‌ها بین دو کمپین متفاوت است؛ در حالی که 78 درصد از حامیان خروج انگلیس از اتحادیه اروپا با قاطعیت تصمیم دارند در رفراندوم 23 ژوئن شرکت کنند، اما تنها 66 درصد از طرفداران ماندن انگلیس در اتحادیه اروپا قصد دارند در رفراندوم شرکت کنند.

حتی اگر این رفراندوم نیز کنار گذاشته شود بازهم طرفداران خروج انگلیس از اتحادیه اروپا با 53 درصد آرا از طرفداران ماندن این کشور با 47 درصد آراء پیشتاز هستند.

اگرچه انتظار می‌رود 62 درصد از طرفداران حزب حاکم "محافظه‌کار" به خروج انگلیس از اتحادیه اروپا رای دهند، حمایت از کمپین خروج انگلیس از این بلوک در میان طرفداران حزب "کارگر" نیز افزایش یافته و 44 درصد از افرادی که در ابتدا طرفدار ماندن این کشور در اتحادیه اروپا بودند در حال حاضر طرفدار خروج از این بلوک سیاسی و اقتصادی هستند.

80 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی می‌دانند که خروج انگلیس از اتحادیه اروپا احتمالا موجب مشکلات اقتصادی بزرگی می‌شود. اگرچه 20 درصد باقیمانده مدعی هستند که خروج انگلیس تاثیری بر اقتصاد این کشور نخواهد گذاشت. اما هر دو گروه آماده‌اند تا خطرات آن را به جان بخرند.

کارشناسان نظرسنجی می‌گویند: برای پیش بینی نتایج این رفراندوم خیلی زود است چرا که هر چیزی تا لحظه آخر ممکن است و ما این مساله را در رفراندوم استقلال اسکاتلند که در سال 2014 میلادی برگزار شد مشاهده کردیم.

ایسنا

573db798c36188a6398b4609.jpg

واکنش تند مجلس آلمان به اظهارات اردوغان

رئیس مجلس فدرال آلمان، تهدیدهای رئیس جمهوری ترکیه علیه نمایندگان ترک‌تبار این پارلمان را به شدت محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری آلمان، «نوربرت لامرت» گفت از جانب همه فراکسیون‌های مجلس، هر گونه حمله به نمایندگان ترک تبار را محکوم می‌کنم.

رئیس پارلملن آلمان در ادامه گفت: هر کس که با تهدید، بخواهد فشاری بر نمایندگان پارلمان آلمان اعمال کند، به کل مجلس حمله کرده است. جای تاسف دارد که توهین و تهدیدات نفرت‌پراکنانه در اظهارات عالی‌ترین مقام‌های سیاسی ترکیه نمود می‌یابند.

رجب طیب اردوغان در واکنش به تصویب قطعنامه ‌نسل‌کشی ارامنه در مجلس آلمان، خواهان آزمایش خون نمایندگان ترک‌تبار این پارلمان برای اثبات ترک بودن آنها شده است.

رئیس مجلس آلمان ادامه داد: این که در قرن بیست و یکم، یک رئیس جمهور منتخب، انتقاد نمایندگان منتخب را به اصل و نسب آنها ربط دهد و خون آنها را آلوده بخواند، قابل قبول نیست.

لامرت هرگونه سوءظن و ابراز تردید نسبت به نمایندگان ترک تبار مجلس آلمان، از جمله متهم کردن آنها به اقدامات تروریستی را نیز با هر شکل بیان، رد کرد.

اردوغان پس از تصویب قطعنامه نسل‌کشی ارامنه، نمایندگان ترک تبار مجلس سراسری آلمان را بازوی حزب ممنوعه کارگران کردستان (پ‌ک‌ک) خواند. پس از آن، نمایندگان یاد شده در فضای مجازی مورد تهدید جانی قرار گرفتند.

جم اوزدمیر، رئیس حزب سبزهای آلمان اعلام کرده که تاکنون بارها به مرگ تهدید شده است.

رئیس مجلس آلمان گفته است، پارلمان با یکایک همکارانی که به خاطر مواضع سیاسی خود، مورد تهدید و تحت فشار قرار می‌گیرند، اعلام همبستگی می‌کند.

لامرت هم‌زمان از جامعه سراسری ترک‌های مقیم آلمان تشکر کرد که سخنان اردوغان و هم‌چنین تهدید به مرگ نمایندگان ترک‌تبار در اینترنت را کاملا نامربوط و نفرت‌پراکنانه توصیف کرده است. او ابراز امیدواری کرد که سایر تشکل‌های ترکی موجود در آلمان نیز در قبال حمله به موازین دمکراتیک موضع‌گیری کنند.

مهر

63.jpg

بریتانیا در یک قدمي‌خروج از اروپا!

نتایج دو نظرسنجی تازه نشان مي‌دهد که کمپین خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا نسبت به طرفداران عضویت در این اتحادیه، ۴ تا ۵ درصد جلوتر است.

نظرسنجی انجام شده توسط موسسه آی سی ام و یوگاو در حالی نشانگر پیشتازی کمپین خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا است که همه پرسی عضویت این کشور در اتحادیه اروپا قرار است 23 ژوئن برگزار شود. انتشار این نظرسنجی ها موجب شد تا ارزش پوند در برابر دلار به پایین ترین سطح در 3 هفته اخیر برسد.

نظرسنجی موسسه آی سی ام طی روزهای 3 تا 5 ژوئن از 1741 نفر انجام شده و نشان می‌دهد که 48 درصد شهروندان بریتانیا از خروج از اتحادیه اروپا حمایت مي‌کنند. در مقابل 43 درصد مردم خواستار ادامه عضویت در این اتحادیه هستند.

نظرسنجی موسسه یوگاو نیز که از 3495 نفر انجام شده حاکی است که 45 درصد شهروندان انگلیسی خواستار خروج از اتحادیه اروپا و 41 درصد مردم نیز خواستار ادامه عضویت در این اتحادیه هستند.

در این نظرسنجی آمده: هنوز 11 درصد شهروندان بریتانیا مردد هستند و تصمیم نهایی را در خصوص خروج از اتحادیه اروپا یا ادامه عضویت در اتحادیه نگرفته اند.

ارزش پوند انگلیس در برابر دلار آمریکا ديروزبا 9/0 درصد کاهش روبه رو و هر پوند در برابر 1.4371 دلار داد و ستد شده است. این پایین ترین ارزش پوند در برابر دلار در 3 هفته اخیر بوده است.

از سوی دیگر نظرسنجی موسسه تی‌ان‌اس نیز که طی روزهای 19 تا 23 مي‌انجام شده نشان داده است که 43 درصد شهروندان انگلیسی از ترک اتحادیه اروپا حمایت مي‌کنند و در مقابل 41 درصد نیز خواستار ادامه عضویت در این اتحادیه شده اند. طرفداران خروج از اتحادیه اروپا بر این باورند که خروج انگلیس از این اتحادیه موجب تقویت رشد اقتصادی خواهد شد و ادامه عضویت در اتحادیه اروپا باعث رکود اقتصادی و افزایش ورود مهاجران خارجی مي‌شود.

حامیان خروج از اتحادیه اروپا بر این باورند که بخش مالی بریتانیا خارج از اتحادیه اروپا با رشد و رونق بیشتری روبه رو خواهد شد و قادر خواهد بود تا مذاکرات جدیدی را با سایر کشورهای عضو بازار متحد اروپا انجام دهد.

قانون

192.jpg

به دنبال "نسل‌کشی" خواندن کشتار ارامنه؛

خشم ترکیه از تصویب قطعنامه مجلس آلمان در رابطه با "نسل‌کشی" ارمنیان

بلافاصله پس از تصویب قطعنامه‌ای در پارلمان آلمان مبنی بر اینکه کشتار ارمنیان در جریان جنگ جهانی اول توسط دولت عثمانی "نسل‌کشی" بوده است، دولت ترکیه واکنش نشان داد و سفیر خود در آلمان را برای رایزنی فراخواند.

پارلمان آلمان (بوندس‌تاگ) روز پنجشنبه (۲ ژوئن/۱۳ خرداد) به‌رغم اعتراض شدید دولت ترکیه در قطعنامه‌ای تصویب کرد که کشتار ارمنیان در بیش از صد سال پیش "نسل‌کشی" بوده است. این قطعنامه تقریبا به اتفاق آرا و تنها با یک رای منفی و یک رای ممتنع به تصویب نمایندگان مجلس آلمان رسید.

طرح این قطعنامه را احزاب مسیحی، حزب سوسیال‌دمکرات و حزب سبزهای آلمان به مجلس ارائه داده بودند و در آن کشتار حدود ۵ /۱ میلیون ارمنی در جریان جنگ جهانی اول "نسل‌کشی" خوانده شده است.

پارلمان آلمان (بوندس‌تاگ) روز پنجشنبه (۲ ژوئن/۱۳ خرداد) به‌رغم اعتراض شدید دولت ترکیه در قطعنامه‌ای تصویب کرد که کشتار ارمنیان در بیش از صد سال پیش "نسل‌کشی" بوده است. این قطعنامه تقریبا به اتفاق آرا و تنها با یک رای منفی و یک رای ممتنع به تصویب نمایندگان مجلس آلمان رسید.

طرح این قطعنامه را احزاب مسیحی، حزب سوسیال‌دمکرات و حزب سبزهای آلمان به مجلس ارائه داده بودند و در آن کشتار حدود ۵ /۱ میلیون ارمنی در جریان جنگ جهانی اول "نسل‌کشی" خوانده شده است.

در سخنرانی‌های مربوط به تصویب قطعنامه‌ی یادشده در پارلمان آلمان، اظهارات نوربرت لامرت، رئیس پارلمان برجسته بود. او ترکیه را فراخواند که موضوع کشتار جمعی را در دستور بررسی خود قرار دهد و به آن بپردازد.

لامرت تصریح کرد که دولت کنونی در آنکارا برای رویدادهای آن زمان مسئول نیست، اما مسئول آن چیزی است که در آینده از آن حاصل می‌شود.

لامرت افزود که پارلمان آلمان از سر راه پرسش‌های مزاحم کنار نخواهد رفت، بویژه در جایی که "رایش (امپراتوری) آلمان خود نیز تقصیرکار بوده است".

"نباید همدست منکران شد"

سخنرانان دیگر مانند گرگور گیزی، از حزب چپ آلمان و نیز جم اوزدمیر، رئیس حزب سبزهای آلمان هم به مقصر بودن حکومت رایش که در جریان جنگ جهانی اول متحد امپراتوری عثمانی بود اشاره کردند و گفتند که این حکومت هیچ کار نکرد تا جلوی کشتار منظم ارمنیان و دیگر اقلیت‌ها را بگیرد.

اوزدمیر گفت: «اینکه ما در گذشته همدست این جنایات وحشتناک بوده‌ایم، نباید به این معنا باشد که امروز به همدست منکران آن تبدیل شویم».

رجب طیب اردوغان، رئيس‌جمهوری ترکیه در گذشته بارها ارزیابی آن کشتارها به عنوان "نسل‌کشی" را منکر شده و هشدار داده بود که یک چنین برداشتی، اهانت به کل ترکیه است. یک سخنگوی حزب عدالت و توسعه‌ی ترکیه پس از تصویب قطعنامه‌ی اخیر در پارلمان آلمان گفت که این اقدام به مناسبات دوجانبه‌ی میان دو کشور بطور جدی آسیب می‌زند.

یک سخنگوی دیگر حزب عدالت و توسعه اعلام کرد که پارلمان ترکیه قطعنامه‌ای برضد قطعنامه‌ی پارلمان آلمان تصویب خواهد کرد. گفتنی است که پیش‌تر کمیسیون روابط خارجی پارلمان ترکیه، قطعنامه‌ی مربوط به کشتار ارمنیان در پارلمان آلمان را غیرقانونی ارزیابی کرده بود. به گفته‌ی او این قطعنامه "نمونه‌ی بدی از سیاسی کردن و سوء‌استفاده از آن رویدادها" است.

در قطعنامه‌ی مصوب پارلمان آلمان از دولت آلمان خواسته شده که با بررسی گسترده و علنی ماجرای آواره ساختن و تقریبا نابودی کامل ارمنیان در سال‌های ۱۹۱۵ و ۱۹۱۶ و نیز نقش رایش آلمان در این رویدادها، به سهم خود به روشن شدن این موضوع کمک کند.

گفتنی است که رویکرد نسبت به کشتار ارمنیان، مناسبات میان ترکیه با ارمنستان و یک‌ سری کشورهای غربی را نیز تیره کرده است. فرانسه در سال ۲۰۱۱ قانونی وضع کرد که بر طبق آن، انکار نسل‌کشی جرم محسوب می‌شود. این قانون شامل منکران کشتار ارمنیان نیز می‌شود. در پی آن، دولت ترکیه به سفیر خود دستور داد که خاک فرانسه را ترک کند.

رادیو آلمان

20.jpg

بازار کار آلمان به پناهجویان نیاز دارد

منابع خبری دولتی آلمان از نیاز بازارهای کار این کشور به پناهجویان خبر داد.

به گزارش پایگاه اینترنتی دولت آلمان، در نشست اعضای کابینه آلمان دولت برای پناهجویان چارچوب های اجباری در بازارهای کار این کشور در نظر گرفته است.

این در حالی است که مردم آلمان کشورشان را مهاجرپذیر نمی دانند، بلکه معتقدند که باید از افزایش شمار پناهجویان در این کشور ممانعت به عمل آورد. آنها بر این عقیده اند که ورود پناهجویان بیش از منفعت حضور آنها در بازارهای کار می تواند زیانهای مالی بسیاری به دنبال داشته باشد.

صدراعظم آلمان در این باره اعلام کرده که برلین برای تأمین نیازها و رفاه پناهجویان سعی لازم را خواهد کرد و زیرساخت های آن را نیز به وجود می آورد.

وی در عین حال افزود: پناهجویان در مقابل باید خود را با جامعه آلمان تطبیق داده، زبان آلمانی را یادگرفته و قوانین را اجرا کنند و خود را برای محیط کار آماده کنند.

مهر

04.jpg

فروش بیش از 3 میلیارد پوند تسلیحات از سوی انگلیس به دولت‌های سرکوبگر جهان

دولت انگلیس در سال گذشته میلادی برای 30 کشور جهان مجوز فروش سلاح‌هایی مانند موشک، بمب و نارنجک صادر کرده است که 21 کشور در این لیست بر اساس اعلام وزارت خارجه انگلیس متهم به نقض حقوق بشر، ارتکاب جرایم جنگی و سرکوب اعتراضات بوده‌اند.

نشریه آبزرور در گزارشی نوشت: از کشورهایی که انگلیس مجوز فروش تسلیحات به میزان بیش از سه میلیارد پوند را داده است، می‌توان به عربستان سعودی که متهم به انجام جرایم جنگی در یمن است، بحرین، متهم به سرکوب معترضان تظاهرات پس از بهارعربی توسط سربازان دولتش، بروندی، متهم به نقض گسترده حقوق بشر و مالدیو دچار بحران داخلی، اشاره کرد.

بر اساس آمار به دست آمده توسط این نشریه، دولت انگلیس در سال 2014 میلادی تنها مجوز فروش سلاح به ارزش 170 میلیون پوند برای 18 کشور از 27 کشور، به عنوان کشورهای اولویت دار صادر کرده بود.

اما بیشترین افزایش فروش به عربستان سعودی تعلق دارد. بزرگ‌ترین صادرات تسلیحاتی انگلیس به عربستان به ارزش 7 /1 میلیارد پوند بوده است که در ماه مه 2015 توافق شده است. در ماه ژوئیه انگلیس صادرات موشکهای هوا به هوای بالستیک به ارزش 990 میلیون پوند را تصویب کرده و در ماه سپتامبر بمبهای زمینی به مبلغ 62 میلیون پوند فروخته شده است. هر سه فروش پس از آغاز بمباران‌های یمن در ماه مارس 2015 انجام گرفته است. در این بمباران‌ها به طور گسترده قوانین حقوق بشری نقض شده و تا کنون بسیاری از غیر نظامیان کشته شده‌اند.

دولت انگلیس در سال 2015 میلادی نیز با وجود نگرانی‌ها درباره وضعیت حقوق بشر در مصر به دنبال کودتای ژوئیه سال 2013 در این کشور و برکنار شدن محمد مرسی، رییس جمهور منتخب، با فروش تسلیحات نظامی به ارزش 84 میلیون پوند به این کشور موافقت کرده است.

اندرو اسمیت، عضو کمپین ضد تجارت اسلحه (CAAT) در این باره می‌گوید: این ارقام کاملا روشن می‌کند که دولت در حرف یک چیزی می‌گوید اما در عمل برعکس آن رفتار می‌کند. این تسلیحات به کشورهایی فرستاده می‌شود که وزارت خارجه انگلیس برخی از آنها را به عنوان مستبدترین رژیم‌ها در سراسر جهان معرفی کرده است.

وی ادامه می‌دهد: وضعیت انسانی در بسیاری از این کشور در حال وخیم تر شدن است. اما با این حال میزان فروش تسلیحات در حال رشد است. آنها نه تنها به سواستفاده کنندگان از حقوق بشر تسلیحات نظامی می‌فروشند بلکه از آنها حمایت سیاسی هم می‌کنند.

انگلیس در سال گذشته میلادی مجوز فروش سلاح به ارزش 7.7 میلیارد پوند به تصویب رسانده است.

در همین راستا، چندی پیش سازمان غیردولتی کمپین ضد تجارت اسلحه، از تصمیم دولت انگلیس برای صادرات تسلیحات به عربستان رسماً به دادگاه عالی شکایت کرد. این پرونده یکی از چالش برانگیزترین پرونده‌ها درباره سیستم صادرات تسلیحات از سال 1997 در انگلیس بوده است.

ایسنا

0192.jpg

پناهجویان از غرق شدن صدها تن در دریای مدیترانه خبر دادند

گروهی از پناهجویان نجات‌یافته در ایتالیا از وجود قایق چهارمی با ۴۰۰ سرنشین خبر داده‌اند که غرق شده است. رسانه‌ها در روزهای گذشته غرق شدن سه قایق را گزارش کرده بودند.

این پناهجویان به سازمان کمک‌رسانی "کودکان را نجات دهید" (Save the Children) گفته‌اند که قایق چهارم در ساعات پایانی روز چهارشنبه (۲۵ مه/ ۵ خرداد) بندر صبراته در لیبی را ترک گفته است. این قایق را یک کشتی بزرگتر پشت خود می‌کشیده است.

به گفته پناهجویان کاپیتان کشتی پس از گذشت مدتی، دستور قطع طناب را داده و به این ترتیب این قایق از کشتی جدا شده و با ورود آب به درون آن، غرق شده است.

سخنگوی سازمان "کودکان را نجات دهید" گفته است که آنها اظهارات چندین شاهد عینی را جمع‌آوری کرده‌اند که همگی شرحی یکسان از ماجرا داده‌اند. به گفته جیووانا دی بندتو "این اظهارات باید ابتدا تأیید شوند، اما چنانچه گفته‌های بازماندگان صحت داشته باشند، ۴۰۰ انسان غرق شده‌اند."

رکورد نجات ۴ هزار مهاجر در یک روز

سازمان ملل متحد و گارد ساحلی ایتالیا گفته‌اند که طی هفته گذشته نزدیک به ۱۴ هزار مهاجر در دریای مدیترانه نجات داده شده‌اند. تنها در روز جمعه (۲۷ مه/ ۷ خرداد) گارد ساحلی ایتالیا در جریان ۱۷ عملیات هماهنگ ۲ هزار نفر را از آب بیرون کشید. یک روز پیش از آن نیز ۴ هزار مهاجر نجات داده شده بودند.

هنوز مشخص نیست که مجموعا چند مهاجر در روزهای گذشته غرق شده‌اند.

نیروی دریایی ایتالیا اعلام کرده که تنها در اطراف یک قایق لاستیکی غرق شده ۴۵ جسد را از آب بیرون کشیده است.

گارد ساحلی ایتالیا روز پنج‌شنبه (۲۶ مه) ۲۲ عملیات جداگانه برای نجات مهاجران ترتیب داد که به گفته سخنگوی این نهاد احتمالا بی‌سابقه بوده و رکورد محسوب می‌شود.

با فرارسیدن فصل تابستان و مساعد شدن وضعیت آب و هوا، سفرهای پرمخاطره دریایی برای رسیدن به اروپا در بازه زمانی ماه مه تا ماه اکتبر به جریان می‌افتند. سازمان‌‌‌های بین‌المللی برآورد می‌کنند که در سال ۲۰۱۶ تا بدین‌جا ۱۴۷۵ مهاجر به امید کسب زندگی بهتر در اروپا، در آب‌‌ غرق شده‌اند.

رادیوآلمان

2016-05-17t095032z_1073799578_lr1ec5h0rbxj5_rtrmadp_3_france-politics-protests.jpg

اعتصاب ، فرانسه را در بر می گیرد

به نظر کارشناسان، اعتراضات عمومی و اعتصاب در فرانسه، ضد برنامه اصلاحی دولت در قانون کار، سراسر آن کشور را فرا می گیرد.

شبکه پرس تی وی اعلام کرد: اعتصاب گسترده، سراسر فرانسه را در برمی گیرد.

به گزارش این شبکه این روزها خیابانهای شهر پاریس پایتخت فرانسه شاهد برپایی تظاهرات بود. دیروز شرکت کنندگان در این تظاهرات بار دیگر اعتراض خود را به برنامه دولت فرانسه در اجرای اصلاحات در نظام کار ابراز داشتند.

این تظاهرات به درگیری با نیروهای پلیس منجر شد. دهها نفر در این درگیری ها بازداشت شدند. با این وجود، نخست وزیر فرانسه همچنان بر اجرای این برنامه تاکید دارد. اعتراضها به این طرح دولت فرانسه به بخش نیروگاههای هسته ای این کشور نیز کشیده شده است. روز گذشته کارکنان این بخشها نیز به جمع معترضان ملحق شدند. این اعتصابهای گسترده کارگری در بخشهای مختلف سبب بروز مشکل جدی کمبود سوخت در بخشهای مختلف فرانسه ازجمله پاریس شده است. اعتصابها سبب تمام شان بنزین در چهل درصد از جایگاههای سوختگیری فرانسه شده است.

اعتصاب کارکنان نیروگاهها نیز سبب کمبود برق در فرانسه شده است. روز دوم ژوئن نیز کارکنان فرودگاههای فرانسه برای مدت سه روز اعتصاب می کنند که اوضاع را پیچیده تر می کند. یکی از شرکتهای بزرگ راه آهن فرانسه نیز اعلام کرده است از دهم ژوئن اعتصاب نامحدودی را آغاز خواهند کرد. این اعتصاب درست در روزی آغاز می شود که یکی از مسابقات پرطرفدار قهرمانی فوتبال اروپا در پاریس برگزار می شود. بخشهای دیگری نیز اعلام کرده اند به این اعتصاب ملحق خواهند شد.

این واکنش ها به علت اصرار دولت فرانسه بر اجرای سیاست های غیردموکراتیک در زمینه ریاضت اقتصادی است.

نخست‌وزیر فرانسه در سخنرانی خود در مجلس سنای این کشور اقدامات معترضان به اصلاحات قانون کار را غیرقابل قبول توصیف کرد.

مانوئل والس گفت: « مسدود کردن مراکز نفتی و پل ها، مانع شدن از پرکردن باک های بنزین و فرانسوی را مجبور به ایستادن در صف های طولانی کردن و افزودن به نگرانی های زندگی روزمره که هم اکنون نیز دشوار است- به خصوص برای حقوق بگیران و به نام دفاع از آنان- غیرقابل قبول می باشد. نمی توانیم فعالیت کشوری را متوقف کنیم و نمی توانیم اینگونه به منافع اقتصادی فرانسه ضربه بزنیم.»

فرارو

Darwin-600x345.jpg

رشد فزاینده دین‌گریزی در انگلیس

نیمی از انگلیسی‌ها بی‌دین هستند

یک مطالعه در کشور انگلیس مشخص کرده تعداد مردمی که در این کشور اصلا خود را مقید به هیچ مذهبی نمی‌دانند از تعداد مسیحیان فراتر رفته و انگلیسی‌ها در حال رویگردانی از مذهب هستند.

به گزارش روزنامه دیلی میل، در یک مطالعه که در سال 2014 صورت گرفت مشخص شد تقریبا نیمی از مردم انگلیس و ولز هیچ مذهبی ندارند که این تعداد دو برابر رقم 25 درصدی است که در سرشماری سه سال قبل از آن ثبت شده بود.

همچنین در این مطالعه افرادی که خود را به عنوان مسیحی اعم از فرقه‌های کاتولیک، آنگلیکان و غیره معرفی کرده‌اند معادل 43.8 درصد است که کمتر از رقم ثبت شده برای لائیک‌های انگلیسی یعنی 48.8 درصد است.

این افول ناگوار در مطالعه‌ای به نام "کاتولیسیسم معاصر در انگلیس و ولز" به تالیف استفن بولیوان، محقق دانشگاه کاتولیک "سنت مری" واقع در "توییکنهام" فاش شده است.

این سند که قرار است امروز(سه شنبه)‌در مجلس عوام انگلیس مطرح شود عنوان می‌کند که هر دو کلیسای مسیحی کاتولیک و آنگلیکن انگلیس به سختی تلاش می‌کنند مردمی را که مسیحی هستند مقید به خود نگه دارند.

همچنین کلیسای انگلیس انتظار دارد که حضور مردم در مراسم‌های مذهبی تا 30 سال آینده به کاهش ادامه دهد؛ چرا که شرکت کنندگان در این مراسم‌ها در حال مسن تر شدن هستند و نسل جوان نیز مذهب را بیشتر کنار می‌گذارند.

همچنین کلیساهای مسیحیت در تلاش زیادی برای جذب پیروان بیشتر از میان "خداناباوران" و "خدامنکران" هستند.

با این حال اکثریت زیادی از افرادی که به یک فرقه مسیحیت گرویده‌اند، پیروان فرقه دیگری از مسیحیت بوده‌اند تا این که غیر مسیحی یا بی مذهب باشند.

بر طبق این گزارش از هر 10 بزرگسال که به عنوان مسیحی آنگلیکن بزرگ شده، چهار تن و همچنین تعداد مشابهی نیز از میان کسانی که به عنوان کاتولیک بزرگ شده‌اند، اکنون خود را به عنوان فرد بی مذهب معرفی می‌کنند.

لندن به عنوان مذهبی ترین منطقه انگلیس مطرح است چرا که کم ترین میزان از کسانی که خود را لائیک می‌دانند معادل 40 درصد متعلق به این شهر بوده است.

این در حالی است که در ولز تقریبا 60 درصداز مردم می گویند که مذهبی ندارند.

ایسنا

670550400.jpg

معامله پنهان اروپا با جنایتکاران جنگی برای متوقف کردن مهاجران

براساس تازه‌ترین گزارش، اتحادیه اروپا معامله محرمانه‌ای با مظنونان به جنایات جنگی در آفریقا داشته تا بتواند با کمک آنها جلوی مهاجرت‌ها از آفریقا به اروپا را بگیرد.

به نوشته روزنامه آلمانی اشپیگل، گزارش شده که دیپلمات‌های اروپایی مشغول مذاکرات سری در خصوص برنامه‌های همکاری با دیکتاتورهای اطراف شاخ آفریقا از جمله جیبوتی، اریتره، اتیوپی و سومالی به منظور توقف سیل مهاجران به اروپا هستند.

نشست‌های اتحادیه اروپا در مارس سال جاری میلادی نخستین برنامه معین را برای ارائه 40 میلیون پوند به هشت کشور آفریقایی فراهم کرد.

این برنامه اقدام چند میلیونی اتحادیه اروپا برای منطقه آشوب زده آفریقا بودجه اضطراری را به هشت کشور از جمله سودان خواهد داد.

سودان بخشی از یک مسیر کلیدی برای آوارگان از اریتره، سومالی، جمهوری دموکراتیک کنگو و جمهوری آفریقای مرکزی محسوب می‌شود که از طریق آن به لیبی می‌روند و از آنجا خود را با قایق به اروپا می‌رسانند.

عمرالبشیر، رئیس جمهوری سودان که اواسط یک جنگ داخلی 21 ساله قدرت را تصرف کرد به سازماندهی جرائم جنگی و جنایت علیه بشریت متهم شده است.

دادگاه کیفری بین‌الملل حکم بازداشت عمرالبشیر را صادر کرده در حالیکه عفو بین‌الملل مدعی است سرویس مخفی سودان اعضای اپوزیسیون را شکنجه کرده است.

آمریکا همچنین سودان را به تامین حمایت مالی برای تروریست‌ها متهم می‌کند.

اسناد مربوط به این پروژه اتحادیه اروپا در آفریقا حاکی از آن است که اروپا می‌خواهد برای ثبت نام آوارگان دوربین، اسکنر و سرور برای دولت سودان فراهم کند، پلیس مرزی آن‌ها را آموزش دهد و با دو کمپ و مرکز بازداشت همکاری کند.

این در حالی است که در داخل اتحادیه اروپا همچنان نگرانی‌ها نسبت به نحوه استفاده از این تجهیزات مطرح می‌شود.

خطرات قید شده در این برنامه اقدام تاکید دارند که ممکن است تجهیزات تامین شده توسط صندوق اضطراری اتحادیه اروپا توسط دولت‌های سرکوب کننده برای سرکوب غیرنظامیان مورد سوء استفاده قرار گیرند.

نگرانی‌هایی نیز در خصوص اینکه عمرالبشیر چقدر آماده است تا علیه قاچاق چیان انسان وارد عمل شود وجود دارد چرا که دیده بان حقوق بشر مدعی است دولت سودان با شبکه‌های خلافکار همکاری دارد.

وزارت همکاری اقتصادی و توسعه آلمان تاکید کرد، این برنامه اقدام الزام آور است اما هنوز هیچ تصمیم مشخصی در خصوص اجرای آن اتخاذ نشده است.

ایسنا

TOPSHOTS400-2.jpg

ترکیه اروپا را تهدید کرد

مشاور رئیس جمهوری ترکیه تهدید کرد که اگر اتحادیه اروپا در اعطای مجوز سفر بدون روادید کوتاهی کند، مجددا پناهجویان را راهی اروپا خواهد کرد.

به گزارش اسپوتنیک، در آستانه شکست معامله ۶ میلیارد یورویی (معادل ۳. ۵ میلیارد دلار) میان بروکسل و آنکارا، ترکیه به باج‌خواهی متوسل شد و تهدید کرد که اگر مجوز سفر بدون روادید اروپا به شهروندانش داده نشود، سیل مهاجران را به سمت اروپا راهی خواهد کرد.

«برهان کوزو» عضو حزب عدالت و توسعه –حزب حاکم - و مشاور افتخاری «رجب اردوغان» رئیس جمهوری ترکیه در پیام توئیتری خوداتمام حجت کرد که: «پارلمان اروپا گزارش‌های مربوط به اعطای مجوز سفر بدون ویزا به شهروندان ترکیه را بررسی می‌کند. اگر در این تصمیم مرتکب اشتباه شود، موج پناهجویان را به سمت اروپا سرازیر خواهیم کرد.»

کوزو در مصاحبه تلفنی با بلومبرگ بر موضع خود پافشاری کرده و تاکید نمود که «اگر درب‌های ترکیه باز شود، اروپا بیچاره خواهد شد.»

ایلنا

JamNewsImage400-2.jpg

مخالفت نمایندگان مجلس آلمان با دادن امتیازات ویژه به ترکیه

مجلس نمایندگان آلمان نیز همانند رئیس پارلمان اروپا تصویب موافقت‌ نامه با ترکیه را بر سر تردد بدون ویزای شهروندان این کشور در منطقه شنگن منتفی دانست.

به گزارش خبرگزاری آلمان، در حالی که رئیس پارلمان اروپا تصویب موافقت‌نامه با ترکیه را بر سر تردد بدون ویزای شهروندان این کشور در منطقه شنگن منتفی دانسته، مجلس نمایندگان آلمان نیز مخالفت خود را با دادن امتیازات ویژه به ترکیه اعلام کرد.

مجلس نمایندگان آلمان (بوندس تاگ) با تقاضای حزب چپ‌های آلمان، به مدت یک ساعت در باره موافقت‌نامه میان اتحادیه اروپا و ترکیه به بحث نشست. حزب چپ‌ها در این نشست خواستار آن شد که این موافقت‌نامه باید متوقف و به جای آن بر حمایت از آزادی بیان و دیگر اصول بنیادین حاکم بر کشورهای اروپایی تکیه شود.

یان کورته، نماینده حزب چپ‌های آلمان در بوندس تاگ در این نشست گفت: موافقت‌نامه با ترکیه معامله‌ای کثیف است که باید به آن پایان داد. او در ادامه افزود که رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه، نه در حل مشکل پناهجویان، که در توسعه این مشکل فعالیت می‌کند.

اشتفان مایر سخنگوی اتحاد احزاب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی آلمان در مجلس نمایندگان آلمان به دفاع از موافقت‌نامه با ترکیه سخن گفت. او نیز در ابتدا یادآوری کرد که رئیس جمهوری ترکیه آزادی بیان و مطبوعات را در کشورش نقض کرده و در ارتباط با کردهای این کشور اصول پایه‌ای حقوق بشر را زیر پا گذاشته است.

اشتفان مایر اما بر این نکته تاکید کرد که باید با کشورهایی که معیارهای دموکراسی غربی را رعایت نمی‌کنند نیز رابطه داشت. او اما در باره موضوع تردد بدون ویزای شهروندان ترکیه در منطقه شنگن گفت در این رابطه نباید هیچ امتیازی به ترکیه داده شود.

اما ولکان بوزکر، وزیر اتحادیه اروپای ترکیه در استراسبورگ به خبرنگاران اعلام کرد که کشورش همه ۷۲ پیش‌شرط اعلام شده از سوی اتحادیه اروپا را انجام داده است. در چنین شرایطی اجرایی نشدن موافقت‌نامه در باره تردد بدون ویزای شهروندان ترکیه در منطقه شنگن پذیرفتنی نیست.

مهر

5732400-2.jpg

دو سوم شهروندان آلمان با صدراعظمی مجدد مرکل مخالف هستند

بر اساس نظرسنجی‌های صورت گرفته، دو سوم شهروندان آلمان از به قدرت رسیدن مجدد صدراعظم این کشور حمایت نمی‌کنند.

به گزارش راشا تودی، نظرسنجی‌های جدید نشان می‌دهد که حدود دو سوم رای دهندگان آلمانی از سیاست‌های «آنگلا مرکل» صدراعظم آلمان ناراضی هستند و از نامزدی وی برای این سمت در انتخابات سال آینده حمایت نخواهند کرد.

در نظرسنجی که توسط موسسه «اینسا» برای نشریه «سیسرو» صورت گرفت، ۶۴ درصد از شهروندان آلمانی با صدراعظمی احتمالی مرکل برای چهارمین دوره مخالفت کردند.

انتخابات فدرالی بعدی آلمان برای نمایندگی تناسبی در مجلس و تعیین صدراعظم جدید -که هنوز در مرحله برنامه‌ریزی است- ‌نباید دیر‌تر از تاریخ ۲۲ اکتبر ۲۰۱۷ برگزار شود.

ایلنا

athens400.jpg

به رغم افزایش مخالف سندیکاهای کارگری و بازنشستگان؛

پارلمان یونان اصلاحات مالیاتی مد نظر وزرای دارایی اتحادیه اروپا را تصویب کرد

پارلمان یونان به رغم فشار سندیکاهای کارگری و بازنشستگان طرح اصلاح نظام مالیاتی و حقوق بازنشستگان را تصویب کرد.

بر اساس این اصلاحات حقوق بازنشستگی کاهش خواهد یافت و مالیات تامین اجتماعی و مالیات طبقه متوسط و پردرآمد افزایش خواهد یافت.

پس از آنکه یونان تحت فشار نهادهای مالی اروپا مجبور شد اصلاحات نظام مالیاتی مد نظر وزرای دارایی اتحادیه اروپا را پذیرفت سندیکاهای کارگری و بازنشستگان به نشانه اعتراض به خیابان‌ها آمدند.

اما با وجود برگزاری این تجمعات پارلمان این کشور در روز دوشنبه مجموعه‌ای از اصلاحات مالیاتی و مزایای بازنشستگی را پیش از اجلاس مهم وزرای دارایی حوزه یورو تصویب کرد.

بی بی سی از آتن گزارش داد که پیش از رای گیری تظاهرات کنندگان به سوی نیروهای پلیس ککتل مولوتف پرتاب کردند و پلیس هم با پرتاب گاز اشک آوربه آنها پاسخ داد.

پیش از تصویب اصلاحات مدنظر وزرای اقتصادی اتحادیه اروپا توسط پارلمان یونان سندیکاهای کارگری حمل و نقل عمومی سه روز اعتصاب عمومی اغلام کرده‌اند که در پی آن حمل و نقل عمومی در این شهر فلج شده است.

ایلنا

16040319140400.jpg

زلزله سیاسی در اسپانیا بعد از فاش شدن اسناد پاناما

وزرای کشور و صنایع اسپانیا استعفا دادند

به گزارش ال پائیس اسپانیا، خوزه مانوئل سوریا وزیر صنایع و خوزه فرناندز دیاز وزیر کشور اسپانیا پس از فاش شدن اسناد پاناما از سمت خود استعفا دادند.

هر دوی این وزیران عضو حزب مردم هستند. حزبی که با کسب اکثریت آرا در آخرین انتخابات پارلمانی اسپانیا قدرت را در این کشور به دست دارد. گفتنی است ماریانو راخوی نخست وزیر اسپانیا، رهبری این حزب را بر عهده دارد.

عموم نظرسنجی ها از وضعیت متزلزل حزب مردم در مقابل رقبا حکایت دارد و افشای اسناد پاناما و استعفای دو عضو برجسته کابینه راخوی وضعیت را برای او سخت تر هم خواهد کرد.

خبرآنلاین

1394061021011136600958400-2.jpg

اقامه دعوي ائتلاف چپ متحد عليه نخست وزير اسپانيا

ائتلاف چپ متحد اسپانيا با ارائه شكايتي، «ماريانو راخوي» نخست وزير اين كشور را به جنايت عليه بشريت متهم كرد.

به گزارش روزنامه ال پاييس، «آلبرتو گارسون» سخنگوي پارلماني احزاب ائتلافي چپ متحد به اتفاق خانم «مارينا آلبيول» نماينده پارلمان اروپا وابسته به آن گروه سياسي و يكي از وكلاي دعاوي، روز جمعه در ديوان عالي كشور حضور يافته و عليه راخوي (نخست وزير موقت و كنوني اسپانيا) به علت درج نام اسپانيا در توافق اتحاديه اروپا با تركيه براي اخراج پناهندگان اقامه دعوي نمودند.

در اين رابطه، حزب ائتلاف چپ متحد مدعي ارتكاب «جرائم عليه بشريت»، «خسارت به مرام و اخلاق انساني»، «جرائم مرتبط با جنايات جنگي» و «تخلف مقامات عليه حقوق انسان ها» از سوي راخوي شد.

اكنون دادستاني مي بايست در اين رابطه نسبت به صحيح بودن و جايز دانستن اين دعوي 140 صفحه اي، نظر بدهد.

حزب ائتلاف چپ متحد بر اين عقيده است كه توافق فيمابين تركيه و اتحاديه اروپا جهت اخراج هاي دسته جمعي غيرقانوني بوده و به هيچ عنوان حفاظت از اشخاص را تضمين نمي كند.

در اين رابطه «آلبرتو گارسون» تاكيد كرد كه «عملكرد روساي كشورها و نخست وزيران به نظرمان بي شرمانه مي باشد و در واقع تمامي آن ها شريك جرم در اين رابطه تلقي مي شوند. كاري كه در آن قرارداد درج شده، در واقع نوعي قرارداد تجاري مي باشد» .

ایرنا

Madoro-spania400.jpg

تنش ميان اسپانيا و ونزوئلا

وزارت امور خارجه اسپانيا روز جمعه ضمن احضار «ماريو ايسه آ» سفير ونزوئلا در مادريد تصميم گرفت «آنتونيو پرز ارناندز» سفير خود را از ونزوئلا فرا بخواند.

به گزارش روزنامه «ال موندو» اين اقدام اسپانيا در واكنش به سخنان اهانت آميز «نيكلاس مادورو» رئيس جمهوري ونزوئلا عليه «ماريانو راخوي» نخست وزير اسپانيا صورت مي گيرد.

اسپانيا پنجشنبه شب با انتشار بيانيه اي سخنان رييس جمهوري ونزوئلا عليه نخست وزير اين كشور را رد كرد.

نيكلاس مادورو، پنجشنبه شب در پايان تظاهراتي كه از سوي اعضاي حزب طرفدار دولت عليه قانون عفو در خيابان هاي كاراكاس برگزار شد در سخناني ، ماريانو راخوي نخست وزير اسپانيا را «نژاد پرست، آشغال فاسد و آشغال استعمارگر» خواند.

اسپانيا در اين بيانيه، نگراني‌ خود را از وضعيت ونزوئلا ابراز داشته و بر ارائه كمك به كاهش «بحران وخيم اقتصادي و انساني»‌ كه مردم ونزوئلا را رنج مي‌ دهد، تاكيد كرد.

اين پنجمين باري است كه سفير ونزوئلا از سال 2014، به وزارت امورخارجه اسپانيا احضار مي‌ شود .

ايرنا